Yang Wenli Hectopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 127 8 Kasım 2018 #11 Jusword dedi: Teşekkürler, başka önerin varmı? Genişletmek için tıkla... Yuki nasıl animelerden duyduğum kısa ve öz bir isim.
Jusword dedi: Teşekkürler, başka önerin varmı? Genişletmek için tıkla... Yuki nasıl animelerden duyduğum kısa ve öz bir isim.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.806 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #12 İsminizin yabancı bir karşılığı yapabilirsiniz. Mesela benim nickim Steam'de Superbia. Latince Kıvanç anlamına geliyor. (Adım.)
İsminizin yabancı bir karşılığı yapabilirsiniz. Mesela benim nickim Steam'de Superbia. Latince Kıvanç anlamına geliyor. (Adım.)
Yang Wenli Hectopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 127 9 Kasım 2018 #14 GAM dedi: Canyakan Genişletmek için tıkla... Belki online oyunlarda gider de forum içi komik geldi bana.
GAM dedi: Canyakan Genişletmek için tıkla... Belki online oyunlarda gider de forum içi komik geldi bana.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.560 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Kasım 2018 #15 v20nitro veya v20nitro_TR
GAM Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #16 Yang Wenli dedi: Belki online oyunlarda gider de forum içi komik geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ben oyun için sanmıştım yanlış anlamısım. Haklısın komik duruyor
Yang Wenli dedi: Belki online oyunlarda gider de forum içi komik geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ben oyun için sanmıştım yanlış anlamısım. Haklısın komik duruyor
Yang Wenli Hectopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 127 9 Kasım 2018 #17 GAM dedi: Ben oyun için sanmıştım yanlış anlamısım. Haklısın komik duruyor Genişletmek için tıkla... İlk başta biri de sakatbırakan yazmıştı
GAM dedi: Ben oyun için sanmıştım yanlış anlamısım. Haklısın komik duruyor Genişletmek için tıkla... İlk başta biri de sakatbırakan yazmıştı
GAM Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #18 Yang Wenli dedi: İlk başta biri de sakatbırakan yazmıştı Genişletmek için tıkla... Adıyla soyadıyla alakalı bir şey yazdım ben ama dediğin gibi forum için cok saçma oldu
Yang Wenli dedi: İlk başta biri de sakatbırakan yazmıştı Genişletmek için tıkla... Adıyla soyadıyla alakalı bir şey yazdım ben ama dediğin gibi forum için cok saçma oldu
Hakan Yıldız Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 596 Çözümler 2 Yer Kadıköy Daha fazla Sistem Özellikleri Legion 5 Pro 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 9 Kasım 2018 #19 Bir arkadaşıma MÜŞRİK adını önermiştim. Hoşuna gitti benimsedi ve League of Legends 'da bu adı kullanıyor.
Bir arkadaşıma MÜŞRİK adını önermiştim. Hoşuna gitti benimsedi ve League of Legends 'da bu adı kullanıyor.