Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2018 #1 Arkadaşlar merhaba, aklımda 2 tane nick var ve hangisi olacağı arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha hoş duruyor ?
Arkadaşlar merhaba, aklımda 2 tane nick var ve hangisi olacağı arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha hoş duruyor ?
KS KS Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2018 #11 Rivai dedi: Hiç değiştirme Genişletmek için tıkla... Aslında olabilir fakat uzun süredir MTzN yi kullandım ve alıştım gibi bir şey oldu, bırakamıyorum. [emoji23] Artı 0 Eksi
Rivai dedi: Hiç değiştirme Genişletmek için tıkla... Aslında olabilir fakat uzun süredir MTzN yi kullandım ve alıştım gibi bir şey oldu, bırakamıyorum. [emoji23]
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 24 Ekim 2018 #12 Jusword dedi: Aslında olabilir fakat uzun süredir MTzN yi kullandım ve alıştım gibi bir şey oldu, bırakamıyorum. [emoji23] Genişletmek için tıkla... Technopat nickiniz gayet güzel diğerlerine göre. Değişiklik iyidir Artı 0 Eksi
Jusword dedi: Aslında olabilir fakat uzun süredir MTzN yi kullandım ve alıştım gibi bir şey oldu, bırakamıyorum. [emoji23] Genişletmek için tıkla... Technopat nickiniz gayet güzel diğerlerine göre. Değişiklik iyidir
KS KS Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2018 #13 Rivai dedi: Technopat nickiniz gayet güzel diğerlerine göre. Değişiklik iyidir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim [emoji4] Artı 0 Eksi
Rivai dedi: Technopat nickiniz gayet güzel diğerlerine göre. Değişiklik iyidir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim [emoji4]
KS KS Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2018 #14 Arkadaşlar çok teşekkürler, peki "Shaou" nasıl? Artı 0 Eksi
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 24 Ekim 2018 #15 Shaou daha güzel gibi duruyor. Artı 0 Eksi