5 504407 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 502 7 Eylül 2022 #31 Nickimi kuyruksallayangillersizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesinedir yapacağım.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #32 Bu arada bir şey soracağım. Nick değiştirildikten sonra bir daha değiştirilebiliyor mu? Değiştirilebiliyorsa ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
Bu arada bir şey soracağım. Nick değiştirildikten sonra bir daha değiştirilebiliyor mu? Değiştirilebiliyorsa ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #33 Wesley_Sneijder dedi: Bu arada bir şey soracağım. Nick değiştirildikten sonra bir daha değiştirilebiliyor mu? Değiştirilebiliyorsa ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 6 ay sonra tekrar değiştirebiliyorsun.
Wesley_Sneijder dedi: Bu arada bir şey soracağım. Nick değiştirildikten sonra bir daha değiştirilebiliyor mu? Değiştirilebiliyorsa ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 6 ay sonra tekrar değiştirebiliyorsun.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.026 Çözümler 74 Yer İstanbul 7 Eylül 2022 #34 Evet, memnunum. Wesley_Sneijder dedi: Bu arada bir şey soracağım. Nick değiştirildikten sonra bir daha değiştirilebiliyor mu? Değiştirilebiliyorsa ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 6 ayda bir değiştirebilirsiniz.
Evet, memnunum. Wesley_Sneijder dedi: Bu arada bir şey soracağım. Nick değiştirildikten sonra bir daha değiştirilebiliyor mu? Değiştirilebiliyorsa ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 6 ayda bir değiştirebilirsiniz.
KS KS 5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Eylül 2022 #35 Wesley_Sneijder dedi: Adım soyadım. Memnun olmayacak bir durumum yok ve artı olarak bir gün nick değiştirsem daha sonra cringe veya fikrimin değiştiği olacak. Adım soyadımda bir değişiklik olmayacağından değiştirme gereği duymayacağım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı, ben ne koysam 3 gün sonra pişman oluyorum.
Wesley_Sneijder dedi: Adım soyadım. Memnun olmayacak bir durumum yok ve artı olarak bir gün nick değiştirsem daha sonra cringe veya fikrimin değiştiği olacak. Adım soyadımda bir değişiklik olmayacağından değiştirme gereği duymayacağım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı, ben ne koysam 3 gün sonra pişman oluyorum.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.221 Makaleler 6 Çözümler 145 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Eylül 2022 #37 Evet?