Arkadaşlar, bu ayakkabıyı gördüm ve aşırı hoşuma gitti ama fiyatı 4000 bandında olduğu için vermek istemiyorum. 2. kalite ithal ürün gibi çakma ürünleri var mıdır? Varsa bana atabilir misiniz?
Arkadaşlar, bu ayakkabıyı gördüm ve aşırı hoşuma gitti ama fiyatı 4000 bandında olduğu için vermek istemiyorum. 2. kalite ithal ürün gibi çakma ürünleri var mıdır? Varsa bana atabilir misiniz?
Bu ayakkabinin zaten orijinalinden cok cakmasi var piyasada Sokaga cik herhangi bir ayakkabiciya gir 500'den 2000'e kadar kaliteli cakma, ucuz cakma vs. bulabilmen mumkun.
Bu ayakkabinin zaten orijinalinden cok cakmasi var piyasada sokaga cik herhangi bir ayakkabiciya gir 500'den 2000'e kadar kaliteli cakma, ucuz cakma vs. bulabilmen mumkun.
Hocam bu tarz 2 tane var biri Air Force 1 panda bir de dünkü lower panda idi galiba çok benziyorlar taban gibi farkları var bana Air Force 1 panda lazim.
Ben görüntülerdense elinizdekine inanın derim. Bütçenize ve gözünüze uygunsa sipariş edin, beklemediğiniz gibi çıkarsa ürün geldikten sonra 24 saat içerisinde iade hakkınız var.