Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #11 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam bu bende de oluyor. Muhtemelen ayakkabı bağcını bağlarken ayağınızı yamultuyorsunuz ya ondan dolayı iz bırakıyordur. Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamina girer mi bu durumu yani durumu sizinkinden daha mı iyi? Mematitechno dedi: Fark etmez Nike'ın ürünü sonuçta. Genişletmek için tıkla... Ne yazmam gerek e postada?
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam bu bende de oluyor. Muhtemelen ayakkabı bağcını bağlarken ayağınızı yamultuyorsunuz ya ondan dolayı iz bırakıyordur. Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamina girer mi bu durumu yani durumu sizinkinden daha mı iyi? Mematitechno dedi: Fark etmez Nike'ın ürünü sonuçta. Genişletmek için tıkla... Ne yazmam gerek e postada?
Mematitechno Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 619 8 Nisan 2025 #12 Lacaderal dedi: Ne yazmam gerek e postada? Genişletmek için tıkla... Durumu açıkla değişim istiyorum de.
Lacaderal dedi: Ne yazmam gerek e postada? Genişletmek için tıkla... Durumu açıkla değişim istiyorum de.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #13 Mematitechno dedi: Durumu açıkla değişim istiyorum de. Genişletmek için tıkla... Peki e postama dönüş olması garantimi, büyük bir marka çünkü.
Mematitechno dedi: Durumu açıkla değişim istiyorum de. Genişletmek için tıkla... Peki e postama dönüş olması garantimi, büyük bir marka çünkü.
Mematitechno Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 619 8 Nisan 2025 #14 Lacaderal dedi: Peki e postama dönüş olması garantimi, büyük bir marka çünkü. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum aga şansını dene.
Lacaderal dedi: Peki e postama dönüş olması garantimi, büyük bir marka çünkü. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum aga şansını dene.