Nike ayakkabı nasıl iade edilir?

yusuf567

Decapat
Daha fazla  
Nike.com'dan ayakkabı aldım, bedeni uymadı. İade tam olarak nasıl oluyor? Yazdırmam gereken kağıtı yapıştırmam gereken yer tam olarak neresi? Ayrıca sanırım kargo parası iade edilmiyor, doğru mu?

Lütfen bu tarz basit şeyler için konu açmadan önce biraz düşünün ve çaba gösterin, zor şeyler değil ve 2024 yılına girerken online iade basit bir işlem gibi.

Tabii fakat burada konu açarak daha önce iade etmiş kişilerle temasa geçmek, tavsiye almak ve diğer yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edebilmeyi umuyorum.
İade etmiş kişiler ile temasa geçip buluşma etkinliği mi düzenleyeceksin?

Altı üstü bir alışveriş iadesi, çok fazla kasmaya gerek yok.

5 bin lira verip, iki hafta gelmesini bekleyince altı üstü bir iade olarak görmüyorsun. Daha önce iade etmiş birisi yardım etsin diye konu açtım, eğer yardımcı olmayacaksan uzatmana gerek yok.

5 bin lira verip, iki hafta gelmesini bekleyince altı üstü bir iade olarak görmüyorsun. Daha önce iade etmiş birisi yardım etsin diye konu açtım, eğer yardımcı olmayacaksan uzatmana gerek yok.

Aldığın ürünün fiyatı ya da kargo süreci yasal hakkını değiştirmiyor, bu yüzden zahmet edip paylaştığım linki inceleseydin bana karşı bu şekilde mesaj yazmazdın.

Ne demişler, oku demişler 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı