Nike için güvenilir siteler hangileri?

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
Air Jordan alacağım ama gittiğim hiçbir mağazada istediğim modeli yok, rengi hiç yok. Mecbur internetten alacağım ama hangi siteler gerçek satıcı bilmiyorum. Bildiğiniz tecrübe ettiğiniz siteleri yazar mısınız?

Not: Dün Technopat'ta bir sorun vardı konuyu gönderemedim yeni gönderiyorum. Wunder'den aldım ayakkabıyı ne kadar sürede gönderirler sıkıntı olursa nasıllar falan biliyor musunuz?

Air Jordan alacağım ama gittiğim hiçbir mağazada istediğim modeli yok, rengi hiç yok. Mecbur internetten alacağım ama hangi siteler gerçek satıcı bilmiyorum. Bildiğiniz tecrübe ettiğiniz siteleri yazar mısınız?

Not: Dün Technopat'ta bir sorun vardı konuyu gönderemedim yeni gönderiyorum. Wunder'den aldım ayakkabıyı ne kadar sürede gönderirler sıkıntı olursa nasıllar falan biliyor musunuz?
Yurtdışını zaten unutun. Büyük E-Ticaret sitelerinde kendi ürünlerini satan kişilerden almaya çalışın. Örnek: Amazon, Hepsiburada. Ama satıcıları kendileri olsun. Modelini bulabilirseniz.

Yurt dışını zaten unutun. Büyük e-ticaret sitelerinde kendi ürünlerini satan kişilerden almaya çalışın. Örnek: Amazon, Hepsiburada. Ama satıcıları kendileri olsun. Modelini bulabilirseniz.

Amazon'da vardıda çok pahalıydı. Wunder getirmez mi yani? İptal edeyim mi?

Amazon'da vardıda çok pahalıydı. Wunder getirmez mi yani? İptal edeyim mi?

Wunder'den ürün geldi bu arada incelemesini yapacağım. Orijinaldir diye tahmin ediyorum çünkü Nike sitesi ile fiyatları neredeyse aynı, 300TL falan fark var. En bariz anlayabileceğim şeyleri yazabilir misiniz? Oralara dikkat edeyim.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı