Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba Nike iniatator sportivede 2700 TL okullar açılırken bu ayakkabıyı almayı düşündüm. Sizce nasıl kullanan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Arkadaşlar merhaba Nike iniatator sportivede 2700 TL okullar açılırken bu ayakkabıyı almayı düşündüm. Sizce nasıl kullanan var mı?
ForrANZA Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 107 14 Ağustos 2024 #2 Quessa dedi: Arkadaşlar merhaba Nike iniatator sportivede 2700 TL okullar açılırken bu ayakkabıyı almayı düşündüm. Sizce nasıl kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... kullanıyorum memnunum sadece fazla kirleniyor biraz bir beden büyük alabilirsin aşırı rahat. Son düzenleme: 14 Ağustos 2024
Quessa dedi: Arkadaşlar merhaba Nike iniatator sportivede 2700 TL okullar açılırken bu ayakkabıyı almayı düşündüm. Sizce nasıl kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... kullanıyorum memnunum sadece fazla kirleniyor biraz bir beden büyük alabilirsin aşırı rahat.