Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 12 Eylül 2013 #1 En son yayınlanan Nike'ın reklam müziği çok tanıdık geliyor da, ismi bir türlü aklıma gelmedi. Bilen varsa paylaşabilir mi? Hatta Person Of Interest'in bir bölümünde de bu müzik geçiyordu. Ama hatırlayamadım işte. --Güncelleme-- Buldum, Person Of Interest sağ olsun. Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
En son yayınlanan Nike'ın reklam müziği çok tanıdık geliyor da, ismi bir türlü aklıma gelmedi. Bilen varsa paylaşabilir mi? Hatta Person Of Interest'in bir bölümünde de bu müzik geçiyordu. Ama hatırlayamadım işte. --Güncelleme-- Buldum, Person Of Interest sağ olsun. Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2013 #2 Hangi reklamı acaba ? Linkini atabilir misin YouTube' da falan yüklüyse ?