Nike SB Zoom Blazer Mid Kaykay Ayakkabısı
Nike SB Zoom Blazer Mid Kaykay Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.
www.nike.com
Rahat midir? Alınır mı? Tavsiye eder misiniz?![]()
Nike SB Zoom Blazer Mid Kaykay Ayakkabısı
Nike SB Zoom Blazer Mid Kaykay Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Hoşuna gittiyse alınır kral ayakkabi yani tam olarak nasıl yardımcı olmamız gerektiğini anlayamadım açıkçası.
Ayak tabanı yumuşak ve rahatsa alınır bence hoş duruyor.
Model olarak beğenir misin emin olamadım ama lumberjack taban olarak ve ayakkabı olarak rahat yumuşak tabana sahip oluyor genelde eğer almak istersen bileklikli ayakkabılarına bakabilirsinBaska konularda giyme rahatligi ayakkabi kalitesi vs yazmislar diger ayakkabilar icin bende konu acayim dedim reis.
Bu butceye yakin bilekli baska ayakkabi oneriniz var mi?
https://www.vans.com.tr/sk8-hi Bazı modellerde yarı yarıya indirim var, dümdüz siyah bir Blazer'e o para değmez gibi geliyor.
Ki bence indirimsiz olarak da vans almak daha mantıklı Blazer'den.
Vans malzeme kalitesi olarak güzeldir, bileksiz olanlarında bazı modellerin (Örnek olarak normal old skool) bilek kısmı inceciktir ve patlar; ancak bilekliler güzeldir, kalitelidir. Her ne marka alırsan al yazın ayağın terleyecek, kaçarın yok. Eğer deri bir ayakkabı istiyorsan nike al, süet alacaksan vans al. Ben şahsen iki attığını da almazdım ama zevkler ve renkler değişebilir.Vans malzeme kalitesi olarak nasıl hocam? Daha once giymedim vans ayakkabilarini Nike'ye gore nasildir?
Bu bayagi iyi duruyor ama leke konusunda falan sorun cikarir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.