Nike SB Zoom Blazer Mid alınır mı?

Hoşuna gittiyse alınır kral ayakkabi yani tam olarak nasıl yardımcı olmamız gerektiğini anlayamadım açıkçası.

Baska konularda giyme rahatligi ayakkabi kalitesi vs yazmislar diger ayakkabilar icin bende konu acayim dedim reis.

Ayak tabanı yumuşak ve rahatsa alınır bence hoş duruyor.

Bu butceye yakin bilekli baska ayakkabi oneriniz var mi?

Baska konularda giyme rahatligi ayakkabi kalitesi vs yazmislar diger ayakkabilar icin bende konu acayim dedim reis.

Bu butceye yakin bilekli baska ayakkabi oneriniz var mi?
Model olarak beğenir misin emin olamadım ama lumberjack taban olarak ve ayakkabı olarak rahat yumuşak tabana sahip oluyor genelde eğer almak istersen bileklikli ayakkabılarına bakabilirsin

Vans malzeme kalitesi olarak nasıl hocam? Daha once giymedim vans ayakkabilarini Nike'ye gore nasildir?
Bu bayagi iyi duruyor ama leke konusunda falan sorun cikarir mi?
Vans malzeme kalitesi olarak güzeldir, bileksiz olanlarında bazı modellerin (Örnek olarak normal old skool) bilek kısmı inceciktir ve patlar; ancak bilekliler güzeldir, kalitelidir. Her ne marka alırsan al yazın ayağın terleyecek, kaçarın yok. Eğer deri bir ayakkabı istiyorsan nike al, süet alacaksan vans al. Ben şahsen iki attığını da almazdım ama zevkler ve renkler değişebilir.

Bir de hocam denemeden almayın. Ben ne kadar size açıklamaya çalışsam da denemeden bilemezsiniz. Ben de geçen sene adidas forum mid alacaktım, internette övmüşlerdi ancak deneyince ayakkabı aşırı rahatsız gelmişti. Bu yüzden denemeden almanızı önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı