Nike üretilen bölge kaliteyi etkiler mi?

Yiğitdkz

Hectopat
Daha fazla  
Nike'dan ayakkabı almayı düşünüyorum ama üretilen bölge bazı modellerde Vietnam, bazılarında Çin olarak gösteriyor.
Bu fark ayakkabı kalitesini etkiler mi?

Nike'dan ayakkabı almayı düşünüyorum ama üretilen bölge bazı modellerde Vietnam, bazılarında Çin olarak gösteriyor.
Farklı ülkede üretildi diye başka bir ayakkabı almayı mı düşünüyorsunuz? Bu kadar takılmayın böyle şeylere. Bence kalite farkı yoktur.

Çok kalite farkı olacağını sanmıyorum ama varsa da Vietnam iyidir.

Böyle birşey daha önce duymadım. Sanmıyorum.

Kalite farkı olacağını zannetmem sonuçta ikisi de Nike'ın kendi malzemesinden yapılıyor ırk a göre kalite değişeceğini sanmıyorum.

Malzemeler farklı diye biliyorum Vietnam daha iyi.

Kalite farkı olmayacaktır. Resmi üretim alanlarının hepsinde aynı denetim ve aynı üretim kuralları ve sistemi olduğu için pek bir fark olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…