Ninjutso Sora V2 vs G PRO X Superlight 2

Skyming5345

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi iki mouse arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Veya önerebileceğiniz farklı bir mouse var mı? Teşekkür ederim.

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi iki mouse arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Veya önerebileceğiniz farklı bir mouse var mı? Teşekkür ederim.
Superligth 2 daha iyi fakat 5200 TL'ye çıkmış , hakketiğini düşünmüyorum geçen 4400 TL'ydi.

Hocam hangi konuda Superlight 2 daha iyi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sensör olarak daha iyi ve verimli. Hafiflik olarak 39 gram çok tartışmalı bir hafiflik, 45 aşağısına inme bence, Superligth 2 58 gram.

Lamzu maya x yeni çıkmıştı ona bak derim .

Sensör olarak daha iyi ve verimli. Hafiflik olarak 39 gram çok tartışmalı bir hafiflik, 45 aşağısına inme bence, Superligth 2 58 gram.

Lamzu maya x yeni çıkmıştı ona bak derim .
Hocam, yaklaşık 1 yıllık Lamzu Atlantis kullanıcısıydım. Orta tekerleği bozulduğu için Wraith'e göndermiştim, ancak maalesef mouse kargoda kayboldu. Açıkçası Lamzu bana pek kaliteli hissettirmiyor ve bu durumdan dolayı biraz soğudum. Görünüş açısından da pek hoşuma gitmiyor; A101'den alınmış, 50 TL'lik tombul mouselar gibi duruyor. Bu sebeple yeniden Lamzu alma fikrine pek sıcak bakmıyorum. Ancak alabileceğim en iyisi bu diyorsanız, mecburen tekrar alırım. Yapacak bir şey yok.

Birbirine çok yakın fareler en küçük bir fark olsa bile sen bunu fark etmeyeceksin tavsiyem görünüş olarak beğendiğini ve ne kadar hafif istiyorsan onu alman. Attığım linkte karşılaştırmasını görebilirsin elde nasıl durduğunu vesaire. Ben Sora V2'yi daha çok beğeniyorum.

Claw tutuş içinde daha iyi diyorlar hocam bu sebeple Sora V2 alacağım sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…