pmanx
Hectopat
Daha fazla
hocam tamamen kişisel tercih meselesi ancak ben olabilecek en düşük hafiflikte olmasını yeğlerim farenin ve hayır pilli değil, şarj edilebilir bataryası var. 45 yerine 47 gram olan sora bir hiç, 24 grama m2k isimli fare bile var. hatta daha hafifleri var... hafif fareler ağır olmadığından sağa sola hareket ettirirken daha hızlı olursunuz böylece rakiplerinize göre avantajınız olur (bence). alışamama sorununu da fare ne kadar haffise hassasiyeti bir o kadar düşürürerek çözebilirsiniz. kesin, hızlı bir fare+uygun DPI ile bence en naturel fare hissiyatına kavuşursunuz45 gram çok az değil mi? 59 gram fare kullandım ve alışamadım. Pilliyse pil hariç olabilir mi?
ne demek, lamzu kullanıyordum ben de şu an dav3 pro'dayım ellerim çok büyük diye ve evet, fareyi istediğimde kaldırıyorum cuk diye ve sağa sola flick veya mobalarda gerekli clickleri atıyorum ANCAK asla avcumun içinde minik bir şekilde kalan lamzu gibi kolay kaldırılmıyor. çünkü kıç kısmı vesaire fazla yaygan veya büyük. yani ne kadar sevsem ve rahat etsem de lamzu gibi bir fareye kıyasla kısıtlıyor gene de. oynama şeklini fareye göre ayarlıyorum o yüzden ben deÇok teşekkür ederim hocam, ergo mouselar zaten beni biraz kısıtlıyor gibi hissediyordum bakalım simetrikler nasıl olacak. Tam Claw tutuşum yok bu arada, bazen Palm, bazen Claw bazen de ikisini hibrit kullanıyorum, biraz daha fazla Palm tutuyorum fakat bu mouse sanırım Palm tutuşta da büyük sorun çıkarmaz.
45 değil zaten 47 gram falan, açıkçası hafif fare kişiden kişiye değişse de çok daha iyi, çok fazla yormuyor.