Nintendo almaya değer mi?

Doğukanb2007

Decapat
Daha fazla  
Merhaba benim halihazırda PS5 ve bilgisayarım var ama Zelda ve Mario oyunlarının bayağı övüldüğünü duydum. Sizce alamaya deger mi? Zelda'lı OLED versiyon şu an 12-13K fiyatlarında.

Ne gerek var zaten olması gereken 2 cihaza sahipsin. Gerçek bir Nintendo hayranı değilsen aldıktan sonra ya kenarı atarsın ya satışa koyar aylarca satılmasını beklersin. Lüzumsuz bir harcama olur.

Zelda'lı OLED'den kastığınız Nintendo Switch sanırım?

Sırf ocarina of time, majoras mask vb oynayacaksanız, 3DS almanızı öneririm, hem yoldada kullanılır, cebe sığar.

Ama 3DS üstü daha kaliteli cihaz istiyorsanız Wii U öneririm, hem Wii oyunlarını açar, hem de 3DS kütüphanesinede sahip, yani 3dsde olan oyunların yüksek kalitede oynamanızı sağlar, Nintendo Switch (şahsen) abartılan bir konsol.

Ha en kötü para vermek istemiyorum derseniz emülatörlerde var internette.

Zelda'lı OLED'den kastığınız Nintendo Switch sanırım?

Sırf ocarina of time, majoras mask vb oynayacaksanız, 3DS almanızı öneririm, hem yoldada kullanılır, cebe sığar.

Ama 3DS üstü daha kaliteli cihaz istiyorsanız Wii U öneririm, hem Wii oyunlarını açar, hem de 3DS kütüphanesinede sahip, yani 3dsde olan oyunların yüksek kalitede oynamanızı sağlar, Nintendo Switch (şahsen) abartılan bir konsol.

Ha en kötü para vermek istemiyorum derseniz emülatörlerde var internette.

Belirtmeyide unuttum, 3DS de ve Wii U'da emülatör desteğide var, Wii U gamecube/ N64 oyunlarına kadar çoğunu açıyor, 3DS New değilse N64 zorluyor.

Çünkü switch alacaksanız CFW kurmazsanız anlamı kalmaz, oyunlar zaten pahalı, Online servis ayrı pahalı, ve Nintendo Switch Online servisdeki oyunlar emulatorlerlede oynanıyor.

Hangi tür oyunlar oynamayı sevip sevmediğinize bağlı. 2 tane Nintendo konsolu sahibi biri olarak harika vakit geçiyorum Nintendo oyunları ile. Sadece Nintendo oyunları olması şart değil, 3.parti pek çok oyun da Switch'de oynaması ayrı zevkli oluyor. 3DS ile çift ekran muhabbeti ile de farklı bir eğlence sağlayabiliyorsun yine mesela.

Kısacası Nintendo farklı bir eğlence tarzı sunuyor diğer firmalara göre. Ama bu eğlence tarzı sana uyar mı onu bilmiyorum. Videolardan gördükçe aklına yatabiliyor ve ilgini çekiyorsa bence al tabii ki.

Sırf ona özel oyunlar olduğu için alanacağını düşünmüyorum,o tarz oyunlara ilginiz varsa,yolculuklarda,misafirliklerde,ya da gittiğiniz yerlerde oynamak istiyorsanız alınır diye düşünüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı