Nintendo indirimde oyun önerisi

Katılım
3 Şubat 2021
Mesajlar
586
Aklımda Assassin's Creed The Ezio Collections, The Rebel Collection, Persona 5 (emin değilim) ve BioShock the Collection var bunlardan hangisi daha mantıklı veya sizin farklı önerdiğiniz oyunlar var mı?
 
Dediğiniz oyunlarının PC versiyonunu öneririm. Ben kendi Switch’imde genelde sadece Nintendo’da olan oyunları oynuyorum. O kadar oyuna vereceğiniz parayla 1 tane Switch’e özel oyun almanızı öneririm. Super Mario Odyssey gibi.
 
Dediğiniz oyunlarının PC versiyonunu öneririm. Ben kendi Switch'imde genelde sadece Nintendo'da olan oyunları oynuyorum. O kadar oyuna vereceğiniz parayla 1 tane Switch'e özel oyun almanızı öneririm. Super mario Odyssey gibi.

Bu oyunlardan sadece 1 tanesini alırım büyük ihtimal dediğiniz doğru ama Nintendo'da da böyle oyunları oynamak isterim.
 
@Erwin Rommel 1891 türü seviyorsanız Persona 5’i kesinlikle öneririm. Onun dışında BioShock the Collection’da iyi bir tercih olabilir. Oyunları almadan önce optimizasyon ve performans testlerini de izlemenizi öneririm. Tatsız bir sürprizle karşılaşmamanız için.
 
@Erwin Rommel 1891 türü seviyorsanız persona 5'i kesinlikle öneririm. Onun dışında BioShock the Collection'da iyi bir tercih olabilir. Oyunları almadan önce optimizasyon ve performans testlerini de izlemenizi öneririm. Tatsız bir sürprizle karşılaşmamanız için.

Öneriniz için sağ olun. Performans testlerine bakmak önemli gerçekten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı