Nintendo Switch 2 resmi olarak duyuruldu.

NaBuSe

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 dakikalık bir video ile resmi olarak duyurdular. Yalnız çıkış tarihini 2025.4.2 şeklinde yazdılar. Nisanın 2 si gözüküyor.

Biraz daha büyümüş ebat olarak onun dışında videoda teknik detayları göremedim.

İyi iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
O JoyCon'lar nasıl duruyor çözemedim eskiden gıcırdıyor diyordukda şimdi direkt düşecekler sanırım. Geriye dönük uyumluluk olması şaşırtmadı. Ayrıca ayaklarda yine kırılacak gibi duruyor.

O JoyCon'lar nasıl duruyor çözemedim eskiden gıcırdıyor diyordukda şimdi direkt düşecekler sanırım. Geriye dönük uyumluluk olması şaşırtmadı. Ayrıca ayaklarda yine kırılacak gibi duruyor.
Lite modelini bekleyip almıştım. Ben yine lite modeli beklerim. Çok ciddi bir zelda ya da mario oyunuyla beni tavlamazlarsa bu benim için daha mantıklı. Bu el konsolu olayının güzelliği bu zaten. Tv ye bağlamak aklımın ucundan bile geçmiyor.

Lite modelini bekleyip almıştım. Ben yine Lite modeli beklerim. Çok ciddi bir Zelda'ya da Mario oyunuyla beni tavlamazlarsa bu benim için daha mantıklı. Bu el konsolu olayının güzelliği bu zaten. TV'ye bağlamak aklımın ucundan bile geçmiyor.

Lite modelin OLED versiyonu çıksa bende tekrar bir switch edinmeyi düşünüyorum açıkçası.

Detay vermediler detaylar Nisan ayındaki Nintedo Direct etkinliğinde verilecek.

Yeni konular

Geri
Yukarı