Nintendo Switch 2 resmi olarak duyuruldu.

Bu model oled mi çıkacak direkt?
Bir detay yok ama herhalde 8 sene sonra çıkardıkları devam konsolunda oledsiz bir cihaz çıkarmak gibi hata yapmazlar. Çağın gerisinde kaldıkları için switch oled gibi ara modelleri boşuna çıkarmadılar. 1080p aşağısı görüntü de artık kabul edilemez.

Bir detay yok ama herhalde 8 sene sonra çıkardıkları devam konsolunda OLED'siz bir cihaz çıkarmak gibi hata yapmazlar. Çağın gerisinde kaldıkları için switch OLED gibi ara modelleri boşuna çıkarmadılar. 1080p aşağısı görüntü de artık kabul edilemez.

Bence de OLED olmalı fakat gördüğüm kadarıyla menü olarak Türkçe dil seçeneği yokmuş problem değil ama o kadar da vardır diye düşünüyordum 🥲

Bence de OLED olmalı fakat gördüğüm kadarıyla menü olarak Türkçe dil seçeneği yokmuş problem değil ama o kadar da vardır diye düşünüyordum 🥲

Türkçe dil desteği koyulacak kadar ciddi Nintendo kullanan insan var. Oyun alışverişleri ve cihazın satış ilanlarından bile anlaşılıyor. Türkçe dil desteği cihaz açısından sorun değil. Genel olarak hepimizin bildiği ve ezberlediği ayarlar var ama Japon'ların düz kafası var. Bazen inatçı oluyorlar.

Türkçe dil desteği koyulacak kadar ciddi Nintendo kullanan insan var. Oyun alışverişleri ve cihazın satış ilanlarından bile anlaşılıyor. Türkçe dil desteği cihaz açısından sorun değil. Genel olarak hepimizin bildiği ve ezberlediği ayarlar var ama Japon'ların düz kafası var. Bazen inatçı oluyorlar.
Instagramda konsolun 400€ oyun fiyatlarının 70-80€ olacağı konuşuluyor.

O kadar çok sızıntı oldu ki artık mecburiyetten duyurmak zorunda kaldılar. Joyconların mouse gibi kullanılmasını sevdim, fiyatı da 300 dolar bandında tutarsa enfes olacak.

Herkes farklı bir şey söylüyor ama benim anladığım 2 Nisan Nintendo Direct tarihi cihazın çıkış tarihi değil o tarihte tanıtılacak.

Gunumuzdeki konsollar ve handheld pc leri dusununce 300 euro ustu fiyat tuketiciyi uzer. OLED ekranli ciksa dahi en fazla 350 euro ederi olacak cihaz.

Gercekten eglenceli oyunlari ve sektorde cigir acan inovatif cihazlari bulunan bir firma. Ancak nintendo kadar kendi kitlesini de sagan baska marka yoktur diye dusunuyorum. Herkesin evine birden fazla switch sokmak icin OLED icin 3 yil beklediler, lite modellerini capture cart olmadan piyasaya surduler, kronik sorunlu joyconlara 8 yildir ellemediler, 10 yillik oyunlari hala indirimsiz tam fiyattan satarlar, ne fiziksel medyasi ne konsolu satista olmayan emulatorleri baskiyla kapattirilar....liste uzarda uzar. Vallahi adamlardan tiksiniyorum. Ama napiyim, Mario ve Kirby'e de bayiliyorum :D

Nisan'da çıkmıyor. Sunum tarihi o. Haziran'dan önce çıkmaz konsol. Oled 350 Euro iken yeni konsol aynı fiyattan çıkmaz. 400-450 gibi çıkacaktır ki bence makul.

Nisan'da çıkmıyor. Sunum tarihi o. Haziran'dan önce çıkmaz konsol. Oled 350 Euro iken yeni konsol aynı fiyattan çıkmaz. 400-450 gibi çıkacaktır ki bence makul.
450 euro el konsolu için özellikle nintendo cihazı olduğu için donanım olarakta diğer el konsolları kadar kesinlikle güçlü olmayacağını düşünürsek neye göre makul ? Playstation 5 in 450 euro olduğu yerde bu fiyat bence makul değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı