Nintendo Switch 2 Sadece 4 Günde 3.5 Milyon Satarak Rekor Kırdı

Şu söylediğin şey çok komik. Gülerek okudum yazıyı. Kendini ötekileştirme ve karşı kitleye yukarıdan bakma çabası. Elbet senin yaptığın gibi kötülemeyeceğim Switch kullanıcılarını ama etrafımda çok fazla switch ve konsol oyuncusu olduğu için biliyorum, çoğu konsol oyuncusu aynı zamanda PC'de oyun oynar çünkü yeterli gelmediği noktalar var. Ama tam tersi durum daha düşük oranlarda. Burda konsol/pc savaşı çıkarmayalım istersen. :D
Her hangi bir savaşa gerek yok. Aktif konsol oyuncuları sayısı yarım milyar. Bu foruma çok uğramıyorlar ama azınlık olan konsolcular değil yani bunu bilin. :)

Bende 4070ti super bilgisayar var. 4K-40 FPS hiç de hayal ettiğim bir şey olmadığı için bu bilgisayarı maillerime bakmak için kullanıyorum.

Bu arada insanlara yukarıdan baktığımı nereden çıkardın? Nvidia fanboylarının duymak istemediği şeyleri yazıyorum. Birileri rahatsız olabilir tabi ki. Benim için problem yok.

Konsolcuların anlamını bile bilmediği "FPS drop" gerçeğini sizlere uzun yıllar hatırlatmaya devam edeceğim.

Son düzenleme:
Her hangi bir savaşa gerek yok. Aktif konsol oyuncuları sayısı yarım milyar. Bu foruma çok uğramıyorlar ama azınlık olan konsolcular değil yani bunu bilin. :)

Bende 4070ti super bilgisayar var. 4K-40 FPS hiç de hayal ettiğim bir şey olmadığı için bu bilgisayarı maillerime bakmak için kullanıyorum.

Bu arada insanlara yukarıdan baktığımı nereden çıkardın? Nvidia fanboylarının duymak istemediği şeyleri yazıyorum. Birileri rahatsız olabilir tabi ki. Benim için problem yok.

Konsolcuların anlamını bile bilmediği "FPS drop" gerçeğini sizlere uzun yıllar hatırlatmaya devam edeceğim.
Fps drop olayı az olsa da konsollarda da var. Sh2 oynayıp kendi gözümle gördüm performansta düşmanlar saldırdığı zaman 60 altına düştüğü yerler çok oldu. Her konuda konsol güzellemesi yapmaya gerek yok her cihazın avantajı farklı. PS5 Series X alırsan orta seviye bir güç ve uzun ömürlülük elde edersin. PC alırsan yüksek güç ve biraz şansın varsa uzun ömürlülük elde edersin. Ama bu ikisi arasındaki fiyatlar da buna göre oynuyor tabii. Switch ise biraz daha farklı Switchte düşük güç yüksek ömürlülük var. Oyunlarla da sürekli destekleniyor tabii.

Konsol oyuncularının bu platforma uğrayıp uğramaması değil ki burda durum. Sen PC oyunlarını gömmeye çalışıp konsol güzellemesi yapıyorsun burda. Konsol oyuncuları azınlık kitle olmayabilir tabi fakat PC oyun dünyası ile de boy ölçüşebilirler mi emin değilim. Ayrıca oyun dozajın için konsol oyunlarının yettiğini düşünüyorsan neden sadece maillerine bakmak için süper bilgisayar topluyorsun? 4K görüntü çok büyük bir görüntü formatı zaten, sen konsolunu TV'ne bağlayıp oyun oynamaya başladığın zaman 4K mı gördüğünü zannediyorsun TV ekranında? :) Oyuncu "gamer" PC oyuncularının daha çok kullandığı kelime veya title'dır. Konsolda bu kadar yaygın değil bu durum. Kişi isterse nvidia fanboyu olsun yada olmasın konu bu da değil saptırmaya gerek yok. FPS drop eskisi kadar sık görünen birşey değil, ayrıca fps drop sadece pc ile kaynaklı değil oyunun entegrasyonu ile de alakalı bir durum.

Sen PC oyunlarını gömmeye çalışıp

Hangi cümlemde PC oyunlarını gömmeye çalışmışım?

Başarısız Nvidia kartlarınıza laf gelmemesi için her türlü manipülasyon tekniğine başvuruyorsunuz.

Tekrar söylüyorum konsoldan PC'ye geçen kimse yok. FPS Drop ve hileci problemi yaşamayan konsolcular çok mutlu. Buraya uğramadıklarına bakmayın. Ben size gerçekleri söylemek için gönderildim. :)

Ve başarılı Switch ve Switch 2'nun da nVidia tarafından güçlendirildiğini anımsarsın...
Ben sıkı bir PS3 kullanıcısıyım. PS3 içerisinde de NVidia teknolojisi var. Nvidia kartı bilgisayarım da var.

Nvidia düşmanlığı yapmıyorum. Nvidia ekran kartlarının PC'de hiç bir zaman düzeltilemeyecek sorunlarından bahsediyorum. Bu sorunlar 25 yıl önce de vardı, 25 yıl sonra da olacak.

Konsolda hiç bir sorun yok. Konsol PC'ye göre kusursuz bir platform.

Hangi cümlemde PC oyunlarını gömmeye çalışmışım?

Başarısız Nvidia kartlarınıza laf gelmemesi için her türlü manipülasyon tekniğine başvuruyorsunuz.

Tekrar söylüyorum konsoldan PC'ye geçen kimse yok. FPS Drop ve hileci problemi yaşamayan konsolcular çok mutlu. Buraya uğramadıklarına bakmayın. Ben size gerçekleri söylemek için gönderildim. :)
Siz PC kullanıcılarının anlamadığı şey diye konuya giriyorsun, bunu yaparak konsol ve oyunlarını pc oyunlarından üst kademeye koyma çabası içerisine giriyorsun. Daha yapıcı olman gerekiyor genelleyerek konuşmamalısın PC oyunları hakkında. Geyik yapmak istiyorsan ayrı burada geyik yapalım konuşalım ama ispat çabasına girersen orada dur derim sana. Senin konsoldan pc ye geçeni görmemen bunun olmadığı anlamına gelmiyor. Bende konsol oyunu ile yetinebilen insan çok az görüyorum bu da bunun olmadığı anlamıa mı geliyor?
Sonuç olarak saçmalamaya gerek yok, hiçbir zaman konsol oyunları PC oyunlarını ve oyuncu kitlesini geçemeyecek gibi görünüyor yakın zamanda. Çünkü konsol PC ye göre daha kısıtlı bir oyun dünyası sunuyor sana.
Sen şuan konuyu ekran kartına NVidia'ya bağlayarak saptırmaya çalışıyorsun ama konu o değil, burada kimse Nvidia fanboyluğu da yapmıyor. O yüzden tartışmayı farklı bir boyuta çekmeye çalışma. Çünkü şuan savunmaya çalıştığın konunun zayıf olduğunun farkındasın ve anladığım kadarı ile kendini daha güçlü hissettiğin konuya doğru insanlara yönlendirme yapmaya çalışıyorsun. Gülünç.

Geri
Yukarı