hakopera
Picopat
Daha fazla
Her hangi bir savaşa gerek yok. Aktif konsol oyuncuları sayısı yarım milyar. Bu foruma çok uğramıyorlar ama azınlık olan konsolcular değil yani bunu bilin.Şu söylediğin şey çok komik. Gülerek okudum yazıyı. Kendini ötekileştirme ve karşı kitleye yukarıdan bakma çabası. Elbet senin yaptığın gibi kötülemeyeceğim Switch kullanıcılarını ama etrafımda çok fazla switch ve konsol oyuncusu olduğu için biliyorum, çoğu konsol oyuncusu aynı zamanda PC'de oyun oynar çünkü yeterli gelmediği noktalar var. Ama tam tersi durum daha düşük oranlarda. Burda konsol/pc savaşı çıkarmayalım istersen.![]()
Bende 4070ti super bilgisayar var. 4K-40 FPS hiç de hayal ettiğim bir şey olmadığı için bu bilgisayarı maillerime bakmak için kullanıyorum.
Bu arada insanlara yukarıdan baktığımı nereden çıkardın? Nvidia fanboylarının duymak istemediği şeyleri yazıyorum. Birileri rahatsız olabilir tabi ki. Benim için problem yok.
Konsolcuların anlamını bile bilmediği "FPS drop" gerçeğini sizlere uzun yıllar hatırlatmaya devam edeceğim.
Son düzenleme: