Nintendo Switch 2 satışa çıktı!

Smuya

Hectopat
Makaleler
16
Nintendo Switch 2 bazı bölge ve ülkelerde şu an çıktı. Konsolun fiyatı ABD’de 449.99 dolar, Türkiye’de ise bazı sitelerde 36.999 TL olarak gözüküyor bazı sitelerde ise 39.900 TL olarak gözüküyor.

Nintendo Switch konsollarına destek sürecek denmiş olsa da en güncel Nintendo Switch konsolunu artık alabilme şansına erişmek bence çok güzel.

Ayrıca web eShop yenilenmiş sanırsam, “Super Mario Party™ Jamboree” oyununun sayfasında artık Nintendo Switch 2 veya Nintendo Switch sürümleri arasında seçim yapabiliyorsunuz.
IMG_0686.png

ABD gibi yurtdışındaki ülkelerdeyseniz Best Buy, GameStop, My Nintendo Store gibi mağazalardan Nintendo Switch 2 veya Nintendo Switch alabilirsiniz diye biliyorum.

Türkiye’de iseniz Gizala, OverGame, MediaMarkt, D&R gibi yetkili satış noktalarından Nintendo Switch 2 veya Nintendo Switch alabilirsiniz diye biliyorum.

Bu arada Türkiye’deki siparişlerin dağıtımına 12 Haziran’da başlanacak diye görmüştüm, bilginiz olsun :)

Bir gün alırım umarım.

Animal Crossing oynamak isteyen gidip telefondan oynar. Nintendo Switch 2 gibi performansı yükseltilmiş bir konsolun çıkacak olan ilk oyunlarında Animal Crossing olması komik olurdu.
Puyo Puyo Tetris komik değil de Animal Crossing mi komik olurdu? En azından Mario Kart World dışında gerçek bir Switch 2 oyunu tanıtılmış olurdu konsol için. O değil de Animal Crossing'in grafik olarak hafif olduğu kanısına nereden vardınız acaba bu da ayrı bir konu? Ayrıca telefondaki versiyonu ile konsollara cıkmış versiyonlar arasında devasa farklılıklar var bu seride. Eğer kastınız buysa mobil sürüm tamamen farklı bir deneyimi hedefliyordu ve konsol sürümünden apayrı bir tat veriyordu o yüzden katılmıyorum. Öyküncülerden bahsediyorsanız bu oyunu gerçekten Switch performansına yakın çalıştıracak cihazların Switch 2'den bile pahalı olduğunu biliyorum ha siz dona dona ya da telefon sıcaktan kapanacak bir hal aldığında oyun oynamaktan keyif alıyorsanız onu bilemem işte.

Nintendo yapımlarını sadece Mario ve Zelda'dan ibaret sanmıyorsunuzdur umarım. Ya da Switch 2'nin asıl hedefinin Cyberpunk 2077 oynamak olmadığını biliyorsunuzdur sanırım.

GTA 5 açıyor mu? Veya God of War.
God of War bir PlayStation serisidir, dolayısıyla Nintendo Switch 2 için şu an God of War çıkmadı. God of War için PS5/PS4 almanızı öneririm.

GTA 5 ise Nintendo konsollarına çıkmadı henüz, Nintendo Switch 2’nin çalıştıracak gücü olduğunu okumuştum ama çıkacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla ilk Nintendo Switch bile çalıştırabilecek güce sahipti GTA V’i.

God of War bir PlayStation serisidir, dolayısıyla Nintendo Switch 2 için şu an God of War çıkmadı. God of War için PS5/PS4 almanızı öneririm.

GTA 5 ise Nintendo konsollarına çıkmadı henüz, Nintendo Switch 2'nin çalıştıracak gücü olduğunu okumuştum ama çıkacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla ilk Nintendo Switch bile çalıştırabilecek güce sahipti GTA VI.

Hocam cahilliğime verin ama bir sorum olacak. Nintendo Switch serisi genel olarak hangi tür oyunları oynatıyor? Benim bildiğim bir Mario Kart var. Nintendo denince aklıma Mario oyunlarından başka bir şey gelmiyor. Ne gibi oyunlar oynanabilir?

Hocam cahilliğime verin ama bir sorum olacak. Nintendo Switch serisi genel olarak hangi tür oyunları oynatıyor? Benim bildiğim bir Mario Kart var. Nintendo denince aklıma Mario oyunlarından başka bir şey gelmiyor. Ne gibi oyunlar oynanabilir?
The Legend of Zelda var Pokemon var Final Fantasy serisi var. Mario'nun türevleri var, Mario Odyssey mesela çok başarılı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı