Teşekkürler. Ben de yakın zamanda OLED cihaz aldım. SD kart araştırıyordum. Kullanan birinin önerisi çok önemliydi benim için. Konuyla alakasız kırık cihaz mı kullanıyorsunuz?
Teşekkürler. Ben de yakın zamanda OLED cihaz aldım. SD kart araştırıyordum. Kullanan birinin önerisi çok önemliydi benim için. Konuyla alakasız kırık cihaz mı kullanıyorsunuz?
Online oynamıyorsanız kesinlikle mantıklı. 1 Oyuna vereceğin parayı çip işlemine veriyorsunuz bütün oyunlar sizde. Şu an Hogwarts Legacy indiriyorum mesela switchime. Oyun 14 ün de çııkıcak e-shopa ama ben şu an indiriyorum. Super Mario RPG oyununu ise şu an oynuyorum.
Online oynamıyorsanız kesinlikle mantıklı. 1 oyuna vereceğin parayı çip işlemine veriyorsunuz bütün oyunlar sizde. Şu an Hogwarts Legacy indiriyorum mesela Switch'ime. Oyun 14'ün de çııkacak e-shopa ama ben şu an indiriyorum. Super Mario RPG oyununu ise şu an oynuyorum.
Kendim teknik servisim. Ben taktım ve bunu iş olarak da yapıyorum. Ücretini buradan yazsam satış gibi olabilir. Piyasa fiyatları 3000-3500₺ arası değişiyor.
Kendim teknik servisim. Ben taktım ve bunu iş olarak da yapıyorum. Ücretini buradan yazsam satış gibi olabilir. Piyasa fiyatları 3000-3500₺ arası değişiyor.