Nintendo Switch Lite alınır mı?

Gözümden kaçmış olabilir. Haklısınız bir rehber çok iyi olabilir. Müşteriye çip işlemi yapacağım onun üzerinden de rehber hazırlarım en kısa zamanda inşallah.

Bu arada forumda cihaz kırma rehberleri yasak değil. Korsan yazılım paylaşımı yasak. Forumda yenisiniz. Söyleyeyim dedim.
 
Hocam ben sizi Emin Çıtak Discord sunucusunda görmüştüm. Kırma işlemini sormuştum ama net bir cevap alamamıştım galiba. Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? Hatta rehber yaparsanız daha güzel olur.
Şöyle bir kaö görsel ile özet hali. Çip işlemi ile işlemci ve nandı özelleştirbileceğimiz bir aparat var. Gerekli ayaklarını işlemciye lehimliyoruz ve daha sonrasında da nandı 2. Görselde ki gibi takıyoruz. Geri iş yazılımsal olatak kalıyor. Hekate yazılımı ilr cihazı cfw hale getiriyoruz. İstersek ofw halinfe de giriş yapabiliyoruz. Online oyunlara veda ediyoruz :). Çipli halde e-shopa girmek de hrsbaı banlatabilir. O yüzden her zaman çip işleminden önce orjinal hesapları kaldırıp, geçici bir hesap kurup yapıyorum ben

@elonoğlu hocam hangi modeller kırılabiliyor?
V1 in ilk versiyonları çipsiz de hallediliyor. V2, Lite, Oled kırılıyor. Kendi switchinizin de kırılıp kırılmadığını bu siteden öğrenebilirsiniz:
www.ismyswitchpatched.com
 

Dosya Ekleri

  • IMG-20230427-WA0007.jpg
    IMG-20230427-WA0007.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20230427-WA0005.jpg
    IMG-20230427-WA0005.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 44
Şöyle bir kaö görsel ile özet hali. Çip işlemi ile işlemci ve NAND'ı özelleştirbileceğimiz bir aparat var. Gerekli ayaklarını işlemciye lehimliyoruz ve daha sonrasında da NAND'ı 2. Görselde ki gibi takıyoruz. Geri iş yazılımsal olatak kalıyor. Hekate yazılımı ilr cihazı CFW hale getiriyoruz. İstersek OFW halinfe de giriş yapabiliyoruz. Online oyunlara veda ediyoruz :). Çipli halde e-shopa girmek de hrsbaı banlatabilir. O yüzden her zaman çip işleminden önce orijinal hesapları kaldırıp, geçici bir hesap kurup yapıyorum ben

Daha detaylı bir rehber çok güzel olur. Yapabilir misiniz?
 
@elonoğlu rehber konusunda yardım edebilirim. Dostlarım bana konsol uzmanı der. Sosyalde o sancağı ben tutarım da. 😃

Switch Lite güzel bir cihaz ama oldukça da zahmetli. Oyunları gerçekten çok pahalı, bölge değiştirme fayda etmiyor. Bana kalırsa 2. el Switch V1 alıp modlayın.
 

Geri
Yukarı