Nintendo Switch OLED alınır mı?

Arkadaşlar öğrenciyim çok fazla bütçem yok, PC'ye de sahibim ve el konsolu almak en büyük heveslerimden biri, Nintendo oyunlarını da açıkçası el konsolunda deneyimlemek istiyorum. Switch 2 çıkmasına rağmen switch 2'nin kırılıp kırılmayacağı kesin değil ve bütçem de sınırlı olduğu için switch 1 OLED almayı düşünüyorum. Bu konuda sizin öneri ve yorumlarınızı merak ediyorum.

Bütçe yoksa çipli almanız lazım. TV'ye bağlamak gibi bir niyetiniz yoksa size lite daha iyi gider diye düşünüyorum.

TV'ye bağlamayacağım ama niye Lite dediniz ne farkı var OLED ile.

Fiyat farkı var evet ekranı kötü ancak mobil olarak daha mantıklı gibi. Normal Switch gıcırdayabiliyor zaman içinde ama olası bir drift durunda çözüm sağlamak daha kolay oluyor normal modelde. BIr rivayete göre Lite modelde daha nadir drift sorunu yaşanıyormuş, gerçi yeni Joycon'lar ile bu sorun çözüldü diye hatırlıyorum. Karışık bir durum anlayacağınız üzere ben bile mesajım içinde çelişmişim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öğrenciyim çok fazla bütçem yok, PC'ye de sahibim ve el konsolu almak en büyük heveslerimden biri, Nintendo oyunlarını da açıkçası el konsolunda deneyimlemek istiyorum. Switch 2 çıkmasına rağmen switch 2'nin kırılıp kırılmayacağı kesin değil ve bütçem de sınırlı olduğu için switch 1 OLED almayı düşünüyorum. Bu konuda sizin öneri ve yorumlarınızı merak ediyorum.
CFWli sürüm almanızı öneririm malum oyunları çok pahalı, pahalı bir işlem de değil.

CFW'li sürüm almanızı öneririm malum oyunları çok pahalı, pahalı bir işlem de değil.

Dostum CFW'li alacağım çipli diye belirtmiştim. Bilginiz var ise nelere dikkat etmem lazım çok fazla şey bulamadım internette, sanırım Update atmamam gerekiyormuş cihaza.

@Sakuya ızayoi dostum çipli ile ilgili bildiğin şeyler var mı neye dikkat etmem lazım ve alabileceğim önerebileceğin bir yer var mı? Oscar Technoshop'tan alışveriş yapmayı düşünüyordum.

Son düzenleme:
@Kurtuluş Can Kunter maalesef çip konusunda bilgim buraya yazacak kadar derin değil. Kendi switch deneyimim de bir dostumun switchine çöküp aylarca Animal Crossing oynamaktan ibaret. Sonrasında yoğunlaşınca elden çıkardım ancak halen daha alasım var yeni bir tane. Ben resmi sürümü kullanıyordum tek oyun olduğu için makinede, oyunu da eshop üzerinden almıştık. Bir ara niyetliydik CFW yapmaya aslında, SXOS vardı sanırım o donem yani Reddit'te falan muhabbeti çok donuyordu bu modun. Açıkçası makineyi çok kullanmıyorduk ve "bozarız ya biz bunu" diyerek korktuk yapmadık. Türkiye'de o donem bu işi yapan usta da yoktu sanırım.

@Kurtuluş Can Kunter maalesef çip konusunda bilgim buraya yazacak kadar derin değil. Kendi switch deneyimim de bir dostumun switchine çöküp aylarca animal crossing oynamaktan ibaret. Sonrasında yoğunlaşınca elden çıkardım ancak halen daha alasım var yeni bir tane. Ben resmi sürümü kullanıyordum tek oyun olduğu için makinede, oyunu da eshop üzerinden almıştık. Bir ara niyetliydik CFW yapmaya aslında, sxos vardı sanırım o donem yani Reddit'te falan muhabbeti çok donuyordu bu modun. Açıkçası makineyi çok kullanmıyorduk ve "bozarız ya biz bunu" diyerek korktuk yapmadık. Türkiye'de o donem bu işi yapan usta da yoktu sanırım.

Yorumların için gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı oldun. <3

Alınır tabi ki hocam. Alınmaz veya bekle diyenlere bakma sen. Switch 1'in kütüphanesi aşırı dolu şu an ve parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Çipli bir tane kap derim, oyun satın alma derdinde olmaz.

Geri
Yukarı