Nintendo Switch Pro beklenmeli mi?

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba,

Şu sıralar PS4 ile Switch arasında kaldım ama Switch Pro'nun duyurulduğunu görünce biraz fikrim değişti. Sizce bekleyip fiyatının daha da düşmesini mi bekleyeyim yoksa direk Switch alayım mı?

Şu an bence Switch alınmaz çok güçsüz kaldı. 720p oyunda bile 30FPS veriyor. Bazı oyunlar 60FPS desteği var ama birçok oyunda yok. Switch Pro her an duyuralabilir. E3'ten önce duyrulur bence. Biraz bekleyin derim. Eğer PS exclusive oyunları seviyorsanız PS4 alabilirsiniz.

Şu an bence Switch alınmaz çok güçsüz kaldı. 720p oyunda bile 30FPS veriyor. Bazı oyunlar 60FPS desteği var ama birçok oyunda yok. Switch Pro her an duyuralabilir. E3'ten önce duyrulur bence. Biraz bekleyin derim. Eğer PS exclusive oyunları seviyorsanız PS4 alabilirsiniz.

Benim için kalitenin pek bir önemi yok aslında o oyunların klasikliğini versin yeter. PS Exclusive'lerine gelirsek God of War serisine de bayılıyorum. Aklıma bozuk PS4 alıp tamir edip Switch'i de bozuk alıp tamir ederek kullanmak da aklıma geliyor ama Türkiye'de bozuk Switch bulamıyorum. Sizce bozuk alsam mantıklı olur mu?

Yaklaşık 11 gün kaldı duyuruldu, duyurulacak. Switch Pro'yu da görün ona göre karar verin. Kimse nasıl bir şey olacağını bilmiyor. Ne gibi farka sahip olacak veya ne gibi bir avantajı olacak o da belli değil. Belli olan şey daha büyük ekran, USB 3.0 desteği, 720p ekran.

Yaklaşık 11 gün kaldı duyuruldu, duyurulacak. Switch Pro'yu da görün ona göre karar verin. Kimse nasıl bir şey olacağını bilmiyor. Ne gibi farka sahip olacak veya ne gibi bir avantajı olacak o da belli değil. Belli olan şey daha büyük ekran, USB 3.0 desteği, 720p ekran.
Keşke artık 720p olmasa be 1080p gayet yeterli olurdu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı