Çözüldü Niresh Yosemite Chameleon Boot Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

frea

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün Dell Inspiron 15 3521 laptopuma Niresh Yosemite 10.10.1 kurdum. Ekran kartımı tanıdı, çalışmayan tek şey Wi-Fi. Onu da N10 Nano USB Wi-Fi adaptör ile çözdüm.
Recep BALTAŞ'ın Chameleon Bootloader kurulum rehberinde uyguladığı gibi uyguladım fakat Mac yüklü diski açmaya kalktığımda Boot etmiyor. "Can't find mach kernel" diyor.

Forumda ve webde aratıp ulaştığım sonuçların hepsini uyguladım fakat sorun hala aynı. Önerebileceğiniz bir çözüm var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunumu çözdüm yada hata almıyorum artık. Dual boot ta 8.1 yerine 7 kurdum. Niresh Yosemite 10.10.1' ide yeniden kurdum, sıkıntısız çalışıyor artık. Kernel hatası yok şimdi. Bir rehber hazırlıyacağım Dell kullanıcıları için. Windows kurmak kadar kolay olucak. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
HP ProDesk 600 G1 Small Form Factor PC mac kurabilir miyim ? daha dogrusu usb ye win 32 disk imager yazıdırdım fakat yükleme esnasında su hatayı alıyorum " error loading ' mach kernel ' (0x5) bundan sonra devam etmiyor. sistemim de windows yüklü bunu mac os çevirmek istiyorum. yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı