Nirvana C300 servisten geldikten sonra açılmıyor

Casper Nirvana C300 bir dizüstü bilgisayarım vardı. Harddisk problemi olmuştu ve servise göndermiştim. Geri gelmişti ve birkaç ay sonra benzer bir problem vermişti. Garantisi varken dizüstü bilgisayarımı açtım, inceledim ve zarar vermeden geri kapattım. Servise gönderdiğimizde garantinin ihlal edildiğini, sorunun anakartın "yanmış" olmasından kaynaklandığını söylediler. Göndermeden önce ise güç tuşuna bastığımda açılıyordu ve "Casper" yazısında sabit kalıyordu. Şarja taktığımda da güç ışığı yanıyordu. Servisten geri geldi ve bunların her ikisi de olmuyor. Güç tuşuna bastığımda tepki vermiyor ve şarja taktığımda ışığı yanmıyor. İşlemcinin ise sağ tarafında bir boşluk mevcut. Hatırladığım kadarıyla orada metal bir yer değilde kapalı bir yer vardı. Sizce sorun nedir? Servis bu dizüstü bilgisayara zarar vermiş olabilir mi? Kanımca anakartın yandığı falan yok. Yanmış olsaydı servise göndermeden önce açılmazdı. (İlk açtığım konu, hatam varsa belirtin lütfen).

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı