Nitro 5 AN515-44 harici ekran kartı çalışmıyor

Suat demirci

Centipat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba

Acer Nitro 5 AN515-44 laptop aldım. Kurulumlarını yaptım. Teknik servisle görüştüğümde driverları kendi sitemizden indirin dediler. İndirdim fakat sonuç aynı. YouTube'da bulunan bilgilerden Denetim Masası'daki işlemleri de yaptım. Sorunum GTX 1650 Ti ekran kartımı ekran kullanımı için seçemiyorum. Ekran her zaman işlemcinin kendi grafik istemcisinden kullanıyor kalitesiz bir görüntü alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
 
Öyledir zaten önce işlemcinin ekran kartını kullanıyor. AN515-45 modeli var bende de. Oyuna geçince otomatik geçiyor NVIDIA'ya. Düzeltmek istiyorsanız şunları değiştirebilirsiniz. Eğer çok kalitesiz gözüküyorsa ana kullandığınız ekran, aklıma AMD'nin ekran kartı sürücüsünü yüklememiş olabileceğiniz geliyor, buradan indirin.
1.png


2.png


3.png
 
Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinde bir sorun gözükmüyor fakat ben ekranı direk harici ile kullanmak isitiyorum. Onu beceremedim.
PhysX yapılandırmasında ekran görüntüsü hala AMD Radeon Graphics tarafından sağlanıyor
 

Dosya Ekleri

  • 11.jpg
    11.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 45
Çok basit bir yolu var ama kendi riskinizle yapın o aygıt yöneticisinde AMD yazan ekran kartını devre dışı bırakırsan NVIDIA çalışıyor 7/24. (Üstüne sağ tıkla "devre dışı bırak" bas.) İlk aldığımda bir süre öyle kullandım ama daha sonra mantıksız geldi bana.
 

Geri
Yukarı