2070'den sonra 3050Ti çok yetersiz gelecektir. Ben anlamadım, size bilgisayarı aldığınız parayı mı iade ediyorlar, yoksa aynı bilgisayarın ya da benzerinin bugünkü ederini mi?
Yani siz atıyorum bilgisayarı 18.000'e aldınız, 18.000 iade etmiyorlar değil mi?
2070'den sonra 3050Ti çok yetersiz gelecektir. Ben anlamadım, size bilgisayarı aldığınız parayı mı iade ediyorlar, yoksa aynı bilgisayarın ya da benzerinin bugünkü ederini mi?
Yani siz atıyorum bilgisayarı 18.000'e aldınız, 18.000 iade etmiyorlar değil mi?
Ben cihazı zamanında 12.000 TL’ye aldım. Bana ilk başta para iadesi yapalım dediler, bende o fiyata 1650 bile alamayacağım için kavga dövüş muadil cihaza çevirdim olayı. Gerçi bu kanunen hakkım ama gel de anlat onlara. Sonra bana 4 tane cihaz önerdiler ve hepsi 20-21K arasında. Sanırsam bunu da şöyle yapacaklar, 12K’yı yani ana parayı iade edip kalanı da kupon olarak tanımlayacaklar. Şu an 2-3K daha yukarı çıkartmanın savaşını veriyorum. 5 aydır mağdur ettiler sonuçta.
Hocam seni de çok rahatsız ettim ama, iki sorum daha olacaktı. Yazışmalardan ve zorlamalardan anladığım kadarıyla 3060 bu cihaza zorluyorum. Bu kasanın bir eksiği falan var mı? GPU'su kaç Watt, Mux var mı ve soğutması 5800H için kötü mü?
İkinci sorum ise, yukarıda atmış olduğunuz 6800H ve 3050 yerine, bu daha mantıklı mı olur 3050 Ti avantajı için?
Teker teker cevaplarsan sevinirim bu konularda biraz pimpirikliyim. Teşekkürler.
GPU'su 95W, MUX yok soğutması idare eder durumda. Attiginiz model hem işlemci hem ekran kartı tarafında dediğiniz gibi daha iyi, tek eksiği DDR4 ile gelmesi.
6600M versiyonunda Mux özelliği yok mu? Beni cezbeden ise hem ekranının daha büyük olması hem 6600M'in VRAM avantajı. Yoksa 10870H'da hayli hayli işimi görür diye düşünüyorum.
6600M versiyonunda MUX özelliği yok mu? Beni cezbeden ise hem ekranının daha büyük olması hem 6600M'in VRAM avantajı. Yoksa 10870H'da hayli hayli işimi görür diye düşünüyorum.