Nitro 5 AN515 vs Nitro 5 NH.QD

Ki satıcılar teknosa bile değil. Eğer aileniz zorluyorsa bu argümanı göstererek daha ucuza başka sitelerden bakın.
 
@Itx ailem Vatan, Teknosa gibi yerlerden almam için ısrarcı. Bilgisayar konusuna gelecek olursak Acer Nitro 5'in soğutma sisteminin çok iyi olduğu hakkında görüşler aldım, bu modeli seçmemde ki amaç bu. Ayrıca "o çöp i7'ye o kadar verilmez" demişsiniz. @Artoria Pendragon i7 olan modelin özellik bakımından iyi olduğunu düşünüyorum ama o kadar para verilir mi orası tartışılır
 
@Itx ailem vatan, Teknosa gibi yerlerden almam için ısrarcı. Bilgisayar konusuna gelecek olursak Acer Nitro 5'in soğutma sisteminin çok iyi olduğu hakkında görüşler aldım, bu modeli seçmemde ki amaç bu. Ayrıca "o çöp i7'ye o kadar verilmez" demişsiniz. @Artoria Pendragon i7 olan modelin özellik bakımından iyi olduğunu düşünüyorum ama o kadar para verilir mi orası tartışılır.

Hocam internetten almanıza ikna edin bence ailenizi ve @Artoria Pendragon hocamın attığını alın 3050 ile 3060 arasında dağlar kadar fark var.
 
Özelliği ne kadar iyi olsa da fiyatı fazla olduktan sonra ne anlamı kalır ki? i7 olan çoklu çekirdek ve Single Core olarak geride zaten i7 olmasının bir önemi yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı