Nitro 5 AN517-41 alınır mı?

weanoes

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar sayın forum üyeleri,

Bu laptopu almayı düşünüyorum, fikirlerinizi almak istiyorum.

Bunun yerine 140W 3070 olan Lenovo Legion öneriyorum.

Şu an internetim çok yavaş forum dışında diğer sitelere girmekte zorlanıyorum ancak İtopya'da bulabilirsiniz stok bitmediyse.
dün legion yerine gigabyteın 3070 modeli vardı bir de itopya da stoğu bitmişti 15.6 inch di hocam fiyat olarak 23.5 k idi legion ile onun arasında hangi öneriyi yapardınız acaba?

Linkini verdiğim sisteme 16 GB 3200 MHz DDR4 CL22 RAM eklerseniz takribi 25.000'i geçmez. RTX 3070 ile 3080 arasında düşündüğünüz kadar fark olmayacaktır. Gelelim 360 Hz panel meselesine. Günümüz hiçbir laptop ekran kartı saniyede 360 kare hızını hiçbir yeni nesil oyunda sunamıyor maalesef. Ancak panel hızı 360'a kadar olan FPS'lerde darboğaz oluşturmuyor bu da bir tercih sebebidir. Lakin, e-spor işiyle profesyonel olarak uğraşıyorsanız ve ara sıra “can sıkıntısından” fake hesabınızla Online first person shooter tarzı oyunlar oynayacaksanız hiç durmayın alın derim. Lakin profesyonel e-sporcular zaten ciddi işlerinde masaüstü sistemlere yönelirler. 200.000 TL üzeri laptoplarla da bu iş yapılabiliyor olsa da dediğim gibi; masaüstü bu iş için candır. Ancak eğlence amaçlı FPS oynayacaksanız ve iyi bir oyuncu iseniz 165 Hz panel işinizi fazlasıyla görecektir. 7000-7500 TL fark cebinizden çıkmayacak veya sizi örselemiyorsa pek tabii bahsettiğiniz sistem alınabilir altına güzel bir soğutucu tertibatıyla.
Umarım en nihayetinde mutlu olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı