Nitro 5 arkasını havaya kaldırabilecek aparat önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, Acer Nitro 5 model laptopum var. Bu laptopun alt kısımda fanları var ve arkası havada olması lazım. Sürekli arkasına kumanda koyup havaya kaldırıyorum. Bunun yerine aparat var mıdır? Soğutucu veya benzeri bir şey istemiyorum, sadece havaya kaldırmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bant koyuyorum arkasına :D. Tek başına stand görevi gören 2 3 ürün görmüştüm ama onların yerine dandik de olsa bir soğutucu almak daha mantıklı. Fanı kullanmasan bile ekstra USB portları falan iyi oluyor.

Yanımda sürekli kumanda götürmem lazım o zaman mesajlar için teşekkür ederim.

Hocam yakınınızda 3 boyutlu yazıcı kullanan varsa sizin için 2 tane V şekilde apart basmasını isteyebilirsiniz. Öyle biri yok diyorsanız şunun gibi küçük bir şey işinizi görebilir.
Kaliteli portatif olsun dersende
Sürekli evdeyim diyorsanda uygun fiyatlı bir soğutucu almanı öneririm. Ben bu modeli A101'den 3 sene önce 25₺ ye aldım hem güzel soğutuyor hem 5 kademe ayarlanabilir hem de ışıklı 😊

Dosya Ekleri

• 8F1D5E19-4470-4AC6-B351-4A730A9D441B.jpeg
    8F1D5E19-4470-4AC6-B351-4A730A9D441B.jpeg
    112,6 KB · Görüntüleme: 32
Hocam yakınınızda 3 boyutlu yazıcı kullanan varsa sizin için 2 tane V şekilde apart basmasını isteyebilirsiniz. Öyle biri yok diyorsanız şunun gibi küçük bir şey işinizi görebilir.
Kaliteli portatif olsun dersende
Sürekli evdeyim diyorsanda uygun fiyatlı bir soğutucu almanı öneririm. Ben bu modeli A101'den 3 sene önce 25₺ ye aldım hem güzel soğutuyor hem 5 kademe ayarlanabilir hem de ışıklı 😊
3D yazıcı işi mantıklı geldi. 3D yazıcı bulup bastırmayı düşünüyorum teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı