Nitro 5 düşük FPS veriyor

Peki bunun başka bir çözümü yok mu? 11500 TL para verip alıyorsun ve bu durum çok can sıkıcı. RTX 2060 la çoğu oyun kasıyor.

Sizin önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı? Yoksa iade edeceğim.

Uğraşamam diyorsanız 11.200'e MSI Alpha vardı onu alıp üstüne 8 GB RAM daha ekleyebilirsiniz.
 
"MUX ne?" diye soracak olursanız:
 
Hocam, Acer'e laf atmanıza gerek yok açıkçası. Her bilgisayarın özellikleri vardır. Acer, MUX'u Predator triton serisinde kullanıyor. MSI'ın GL, GF gibi modellerini alsanız da çift kanal RAM yoksa başınıza gelebilecek bir durum bu. 2*8 veya 2*16 yaparak bu sorunu büyük ihtimalle çözersiniz, sizi etkilemez bu kadar. @xbea hocam bu şekilde sorunları çözmüştü, referanslar mevcut yani.

Evet hiçbir marka kusursuz değil. Mesela şu anki laptopumla Online oyunlarda biraz düşük FPS alıyorum fakat offline oyunlarda bazen 65 dereceye kadar düşüyor sıcaklık değerleri. Öyle çok Online oyun oynayan biri değilim o yüzden bu benim için büyük bir sıkıntı değil.
 
Hocam internette okuduğum kadarıyla bu fps sorunu genel olarak optimustan kaynaklanıyormuş. İntel uhd grapich olayını kapatamadığımız için yani. Bu illeti kapatmanın hiç bir yolu yokmu? Program felan?
 
Hocam internette okuduğum kadarıyla bu FPS sorunu genel olarak Optimustan kaynaklanıyormuş. Intel UHD Grapich olayını kapatamadığımız için yani. Bu illeti kapatmanın hiçbir yolu yok mu? Program falan?
Olsaydı MUX'a gerek kalmazdı. Çift kanal RAM yerine onu önerirdik. Benim bildiğim yok.
"MUX ne?" diye soracak olursanız:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı