Nitro AN515-54 - Big Sur nasıl kurulur?

MYTHKING

Hectopat
Nitro AN515-54 serisi laptopum var. macOS Big Sur işletim sistemi kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

i5-9300h işlemci.
RTX 2060 ekran kartı.
16 GB RAM.

Dual Boot yapmak istiyorsanız bu rehberi baz alabilirsiniz:

Big Sur imaj linki:

Windows'a ihtiyacım yok. Tamamen macOS kullanmak istiyorum. Ekran kartını kullanamayacak mıyım? Kullanabileceğim bir sürüm var mı? Tamamen macOS'a çevirmek istiyorum. Biraz detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

1611903081998.png

İşlemim bitmesine az kala biçimlendirmemi istiyor flash diski kullanmam için. Biçimlendirmesem de , biçimlendirsem de hata veriyor
1611903081998.png

İşlemim bitmesine az kala biçimlendirmemi istiyor flash diski kullanmam için. Biçimlendirmesem de , biçimlendirsem de hata veriyor
Flash transcend 64GB
oc failed to load configuration hatası veriyor. Lütfen biri yardımcı olabilir mi.
Flashımı hata yaptım anlamadım. Lütfen biri uzak masaüstü ile yardımcı olsun. Sabahtan beri uğraşıyorum.
i7 7700HQ.
32 GB RAM.
1+1 TB SSD olan laptop da tüm ayarları yaptım ama bir türlü başaramadım. Lütfen yardımcı olun.
2 farklı laptop da da denedim.

Flashımı hata yaptım anlamadım. Lütfen biri uzak masaüstü ile yardımcı olsun. Sabahtan beri uğraşıyorum.
Özel destek yasaktır. Win32 disk imager programı ile USB içine yazdırmayı dene.
+1 TB SSD olan laptop da tüm ayarları yaptım ama bir türlü başaramadım. Lütfen yardımcı olun.
USB'ye yazdırmayı mı? Eğer kurulumda sıkıntı çıktıysa sorununuzu belirtiniz lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı