Nitro R9 380 nasıldır?

Ben her zaman Nitro modelini önerdim. Topladığım sistemlerin birçoğunda kullandım. Denk gelirseniz bir göz atabilirsiniz.
R9 390- GTX 970 karşılaştırmasında GTX 970 öneriyordunuz da fikriniz değişmiş. Fikrinizi değiştiren ne oldu? Ben 970 kullanıyorum ama kartımı değiştirme imkanım var.

R9 390- GTX 970 karşılaştırmasında GTX 970 öneriyordunuz da fikriniz değişmiş. Fikrinizi değiştiren ne oldu? Ben 970 kullanıyorum ama kartımı değiştirme imkanım var.
Fikrimi değiştiren Sapphire'in fiyat politikası oldu. Adamlar 1100 TL'ye R9 390 satarken 1400 TL'ye GTX 970 öneremem. Onun haricinde her zaman Sapphire öneriyorum. Özellikle Nitro serisini.

Fikrimi değiştiren Sapphire'in fiyat politikası oldu. Adamlar 1100 TL'ye R9 390 satarken 1400 TL'ye GTX 970 öneremem. Onun haricinde her zaman Sapphire öneriyorum. Özellikle Nitro serisini.
CW sorunu, 3 aylık kartı Vatan Bilgisayar'a geri iade etmemi sağlar mı? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

CW sorunu, 3 aylık kartı Vatan Bilgisayar'a geri iade etmemi sağlar mı? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
GTX 980 kullanıyorum. Alalı 1 yıl oldu. Geçen ay değiş ettim ama 10 gün serviste bekledim.

Yüksek ihtimalle evet. Yalnız 390 alacaksanız güç kaynağı önemli.
Sapphire 390X almayı düşünüyorum. Güç kaynağım 650W 80+ FSP Raider.
GTX 980 kullanıyorum. Alalı 1 yıl oldu. Geçen ay değiş ettim ama 10 gün serviste bekledim.
10 gün olursa öper başıma koyarım açıkçası. Diyelim ki CW teşhisi tamam. Kartı R9 390X ile tamam paşam deyip değiştirirler mi? Yoksa farklı bir (aynı model) bir 970 bi verirler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…