No Man's Sky'da Türkçe yama yapılmıyor

Efekan.o

Centipat
Daha fazla  
1743867054485.png

Her şeyi söylenenler gibi yaptım bu mods klasörünü oluşturdum ve içine Türkçe yamayı attım fakat oyuna girince modlar devre dışı bırakıldı diyor ve oyun hala İngilizce bilen var mı ne yapabilirim?

Microsoft Store'dan aldıysan micrsoft Store oyunlarını modlayamazsın aynı sorunu bende yaşamıştım.

Daha önceden 2 oyuna uygulamıştım Türkçe yamayı şimdi neden uygulayamıyorum eğer üyelikten kaynaklı ise oyunu satın alacağım satın aldığım zaman düzelir mi?
No Man's Sky.
AC Odyssey.
Starfield.

Son düzenleme:
Daha önceden 2 oyuna uygulamıştım Türkçe yamayı şimdi neden uygulayamıyorum eğer üyelikten kaynaklı ise oyunu satın alacağım satın aldığım zaman düzelir mi?
No Man's Sky.
AC Odyssey.

Ben game Pass ten oynamamamıştım normal satın almıştım yine de Türkçe yama kurulmuyorudu.Microsoft oyunlarının klasörüne erişim vermiyor

Ben game Pass ten oynamamamıştım normal satın almıştım yine de Türkçe yama kurulmuyorudu. Microsoft oyunlarının klasörüne erişim vermiyor.

Hocam şimdi No Man's Sky yerine Starfield'i buldum ona da yaptım Türkçe yama No Man's Sky'da mı bir sorun var acaba.

Odyssey'e de mi kuramadınız?
No Man's Sky.
AC Odyssey.
Starfield.

Az önce yamayı kurdum oyuna girdim Türkçe oldu. Sonra grafik ayarlarıyla oynarken oyun çöktü girdiğimde ingilizce oldu daha da değiştiremedim. Sanırım yama devre dışı kaldı araştırıyorum belki bişeyler bulurum

Eki Görüntüle 2462874

Her şeyi söylenenler gibi yaptım bu mods klasörünü oluşturdum ve içine Türkçe yamayı attım fakat oyuna girince modlar devre dışı bırakıldı diyor ve oyun hala İngilizce bilen var mı ne yapabilirim?
Oyun klasöründe arama kısmında gc diye arattır, gcmods yazan dosyayı bul, metin dosyası olarak aç, disable modu false yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı