Noctua NH-D15 uyumlu kasa önerisi

byraktar0707

Femtopat
Daha fazla  
Noctua NH-D15 almaya karar verdim, çok araştırdım ve bu sonuca vardım. Tek sorun RAM'imin 42mm olması soğutucunun radyatörü 66 mm kadar boşluk veriyor fakat fan talılınca bu olay 32 mm düşüyor. Ben de haliyle 2. fanı 10 mm yukarı kaldırmak zorunda kalacağım. Sizden 180 mm ve üzeri CPU desteği olan, hava akaşı iyi dediğiniz, önceli mesh kasa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Noctua NH-D15 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bütçe: 2000-3500 arası.

Bu soğutucu 1800 lira etmez kullanan biri olarak söylüyorum. Biraz daha ekleyip sıvı soğutucu almak daha mantıklı.
Sıvı soğutma tercih etmeyen biri için canavar gibi soğutucu. Fiyatını bilemiyorum ancak çok övülen bir ürün diğer ülkelerde de.

Bu soğutucu 1800 lira etmez kullanan biri olarak söylüyorum. Biraz daha ekleyip sıvı soğutucu almak daha mantıklı.
NH-D15, fiyatına yakın sıvı soğutucular ile aynı, bazen de daha iyi performans sunuyor hocam. Sadece çok yüksek olduğu için kasalara sığması zor. Eğer sıvı soğutma tercih edilecekse ya kaliteli bir 240mm, ya da direkt 280mm/360mm sıvı soğutuculara bakılabilir.

NH-D15, fiyatına yakın sıvı soğutucular ile aynı, bazen de daha iyi performans sunuyor hocam. Sadece çok yüksek olduğu için kasalara sığması zor. Eğer sıvı soğutma tercih edilecekse ya kaliteli bir 240mm, ya da direkt 280mm/360mm sıvı soğutuculara bakılabilir.
sıvı soğutmadan hep çekinmişimdir sıvı soğutmalar ileri dönük bir performans kaybı çok yaşatıyor kararım bundan kuletipinden yana

@byraktar0707 kardeşim al asla pişman olmazsın.

görselde görüyorsunuz 4.725 ghz tam yükte 76 derece sıcaklık :)

NOCTUA NH-D14 kullanıyorum 3 tane fan
140mm 2 adet fan 1 adet 120mm fan. çoğu 360mm sıvı soğutucuları geçiyor

Dosya Ekleri

• CoreTemp-Scr.png
    CoreTemp-Scr.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 82

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı