NOCTUA NH-L9x65 SE-AM4 alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Overclock yapmak istiyorum. Şu anda 3.8 GHz'de 2600X kullanıyorum. Stok fanı ile 62 derecelere bazen atak yaparak 66 derecelere çıkıp sonra iniyor. Odamda soba var bu yüzden de böyle oluyor. 4.0 GHz'de ya da daha üst seviye de çalıştırmak için bir soğutucu arıyorum.
Bu ürünü bugün gördüm Noctua kalitesi, düşük profil ve kolay montajı sayesinde gönlüme girdi. Almışken kaliteli ve güzel görünen bir şey almak istiyorum.
Sizce bu soğutucu amacıma uygun olur mu yetersiz kalır mı? Ve bu parayı daha güzel bir şekilde değerlendirebilir miyim? Bütçem 350 - 400 TL. Bu ay hiçbir şey yemezsem 450 TL falan yapabilirim. Önerilerinize göre bütçeyi artırabilme şansım var. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava soğutmaya daha çok meyili gibiyim de sizce overclock yaparken hangisi daha uygun olur benim istediğim hızlara çıkmak için?
Silverstone’u beğendim baya.

Heligon HE01 iyi bir üründür. Çeşitli incelemeleri de var. Heligon HE01 Review diye Google'larsan bulursun. Burada daha ucuz: SilverStone Heligon HE01 14cm Fan, Intel LGA 775/115X/1366/2011/2066, AMD AM2/AM3/AM4/FM1/FM2 İşlemci Soğutucu (SST-HE01-V2)
Yalnız kasana sığıp sığmayacağını kontrol etmelisin, boyu 161 cm.
Boyu uymayacak.😔 16 CM destek sunuyor sadece.😔 Sistemim de mid tower.
Peki “Akasa venom R10” alsam, işlemcimi stabil 4.0 GHZ’de çalıştırabilir miyim? Hedeflediğim sıcaklık en fazla 60 - 65 derece olması. @Silinen üye

Silverstone Heligon model soğutucu hakikaten oldukça sağlam ve kaliteli görünüyor. Aerocool Quartz model kasaya uyar mı acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı