Node.js projesini yayına alınmıyor

dilaraa06

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Node.js projem var. Sunucumda yayına almaya çalışıyorum fakat bir türlü çalıştıramadım. Müşteri hizmetlerine sorduğumda paylaşımlı bi sunucu olduğunu bu yüzden yazılım kütüphanelerini çalıştıramayacagim söylendi.

Terminal erişim yok. Plesk panel node.js bölümü var orda terminal var ancak sadece npm ile başlayan kodları çalıştırıyor.

Projemi yüklemenin bir yolu var mı bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Merhabalar.

Node.js projem var. Sunucumda yayına almaya çalışıyorum fakat bir türlü çalıştıramadım. Müşteri hizmetlerine sorduğumda paylaşımlı bi sunucu olduğunu bu yüzden yazılım kütüphanelerini çalıştıramayacagim söylendi.

Terminal erişim yok. Plesk panel node.js bölümü var orda terminal var ancak sadece npm ile başlayan kodları çalıştırıyor.

Projemi yüklemenin bir yolu var mı bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Selam,

Node.js, mongodb gibi kütüphane veya db çeşitleri genelde paylaşımlı hostinglerde sağlıklı çalışmaz. (ssh erişimi vs verilmeyeceği için npm rahat çalışamazsınız.)

Bu sebeple kendinize ihtiyacınız doğrultusunda bir sanal sunucu alabilirsiniz. Bu sanal sunucuya Plesk panel (ücretli yazılım) kurup node.js rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Plesk panele para vermek istemeyebilirsiniz. Bunun için "CentOS Web Panel" (CWP) gibi ücretsiz versiyonları olan bir kontrol paneli kurup node.js yine sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Sevgilerle.

Yeni konular

Geri
Yukarı