Nokia 2 Stock ROM nasıl yüklenir?

Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, elime bir tane Nokia 2 "TA-1007" geçti ve Stock ROM atmam gerek ama doğru düzgün ne Türkçe ne de İngilizce kaynak bulamadım. XDA sitesinde bile yok, sadece bazı sitelerde var ama emin olamıyorum.

Telefon Brick olmuş durumda. Android yazısına geliyor ve kalıyor, üstelik Power tuşu da sorunlu. Birkaç kaynak bulur gibi oldum ama emin olamadım hem size de danışmış olurum.

Kısaca bu telefona nasıl Stock ROM atabilirim?

Frimeware'i hiçbir yerde bulamadım. Ama bulursan Flash'lamak için bu sana yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan başka bir şey bulamadım. Zaten brick olmuş denemekten zarar gelmez.
Hocam sadece video var ve videoda telefonun içini vs. açıyorlar. Açma imkanım olsa deneyebilirim ama şöyle bir sorun var elimdeki tornavidalar ile çeviremiyorum vidaları biraz daha farklı bir uç gerekiyor.

Frimeware'i hiçbir yerde bulamadım. Ama bulursan Flash'lamak için bu sana yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok güzel gidiyordum derken login dedikten sonra böyle bir hata ile karşılaştım.
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.PNG

Bu arada bilgisayar nedense "Sınama Modu"'na geçmiş. Ondan olabilir mi?
Ekleme: Farklı bir "OST" sürümü kurdum ve tam işe yaradı derken kurulumda "SE_ERR_ADB_CMD_GET_FAIL_RESULT" hatasını verdi ve bu hatanın düzelmesi için Bootloader kilidinin açık olması gerekiyormuş. Bunu nasıl çözebilirim yine adam akıllı kaynak bulamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı