Nokia lumia 925 ısınıyor mu?

Katılım
14 Mayıs 2014
Mesajlar
28
Yer
Kazan, Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Ben tanıtımını yaptığınız Windows phone'lardan Nokia lumia 925'in arka kapağının metal olması sebebiyle ısındığını duydum. Sizden işin aslını öğrenmek istiyorum iyi akşamlar. Başımız sağ olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aksine, arka kapağı metal olan telefonlar ısıyı daha iyi yaydığı için herhangi bir plastik kasaya göre kolay kolay ısınmaz.
 
Abartmışlar :) WP işletim sistemi en düşük donanıma sahip telefonları bile çok yoran bir sistem değil, yani L520 gibi bir telefon bile o kadar ısınmaz, değil ki 925'i öyle zorlasın :D
 
Veremem, çünkü cihazı kullanmıyorum. Ancak bazı WP kullanan arkadaşlarımda gördüğüm olay şudur ki eğer yüksek performanslı bir oyunu açarsınız telefon elbetteki bir ısınma yapacaktır.

Ancak bu elinizi yakacak raddeye kadar ulaşmayacaktır. Yani telefonun ısındığını hissedecek ancak rahatsız olmayacaksınız.

Durum kabaca böyle, tabii ki bu biraz da sizin kullanımınıza bağlı eğer arkada 10 tane açık uygulama varken siz Modern Combat 4 oynarsanız telefon elbette ısınacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyun manyağı birisi değilim. Fotoğraf facebook twitter belki 2 oyun haricinde arama mesaj için kullanacağım sadece. Eğer bu kullanımda dahi ısınacaksa telefonu unutacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim babam kullanıyor. Normal olarak telefon kullanırsanız çok az ısınır fark etmezsiniz bile, fakat büyük oyunlar oynarsınız biraz fazla ısınıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Size kullanmayan birisi olarak kesin ısınmaz demem hata olur. Forumda illaki biri vardır kullanan. Direkt olarak sorun, kararınızı öyle verin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı