Alternatif e-ticaret sitelerinde replika ürün ya da farklı cihaz gönderilmesi sebebi ile daha sağlam bir satış kanalı için burayı buldum. Ancak resmi sitesi mi emin olamadım. Cihaz önerisi istemiyorum sitenin resmiyeti hakkında bilgi istiyorum.
Hera Teknoloji'ye bağlı bir site gibi görünüyor. Kendileri Buff Labs ürünleri ve Panasonic telefonları da dağıtıyorlar anlaşılan.
Kendileri hakkında pek fazla yorum bulamadım. Ben de ilk defa duyuyorum açıkçası bu markayı.
Ayrıca linkteki cihaz çok pahalı. Bu kadar edecek bir model değil. Bir tuşlu telefona bu kadar para verilmemeli. Benzer donanıma sahip çok daha ucuz modeller var.
Hocam com.tr uzantısı almak için resmi bir başvuru yapılıyordu. Yani firma resmi olarak ticaret kaydına sahip. Ama tabii ki bu dolandırıcı olup olmadıkları anlamına tam gelmiyor. Nokia'nın kendisinin de sırd Türkiye için ayrı bir satış sitesi açacağını düşünmüyorum. Distribütör aracılığıyla satılıyor anladığım kadarıyla. Bir de bildiğim kadarıyla kredi kartıyla alışveriş yapıldığında ürün gelmemesi gibi durumlarda ödemeyi bankadan iptal edip paranızı kurtarabiliyordunuz.
Hera Teknoloji'ye bağlı bir site gibi görünüyor. Kendileri buff labs ürünleri ve panasonic telefonları da dağıtıyorlar anlaşılan.
Kendileri hakkında pek fazla yorum bulamadım. Ben de ilk defa duyuyorum açıkçası bu markayı.
Ayrıca linkteki cihaz çok pahalı. Bu kadar edecek bir model değil. Bir tuşlu telefona bu kadar para verilmemeli. Benzer donanıma sahip çok daha ucuz modeller var.
Hocam benzer donanımda 4G yok cihazlarda ve 2G'li modeller var daha ucuza. Ciddi ses ve çekim sorunu var onların da zira çoğu yerde destekleyen baz istasyonu kalmadi. Zaten cihaz önerisi istemedim.
Aldığım kişinin para konusunda bir derdi yok, 90 yaşında ve tuşlu Samsung telefonu 4G desteklemediği için belirttiğim gibi ses ve çekim sorunları artık yaşıyor, zira elimde 4 5 ayrı eski model cihaz var hepsinde de aynı sorunlar var. Android telefona da alışmadı, umarım sizin için yeterli bir açıklama yapabilmişimdir. Hocam öneri istemiyorum cihaz alınır mı diye de sormuyorum zaten site güvenilir mi diye soruyorum. Şurada uzun zamandır sosyaldeyiz herhalde bu cihaza bu parayı verip vermemek konusunda az buçuk bilgi sahibiyizdir.