NOLS uzantılı fotoğraf ve belgeler nasıl açılır?

mstcoban

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum. Yanlış bir yere yazıyorsam uyarın. Taşınabilir hard diskimdeki dosyalara yaklaşık 2-3 yıl önce NOLS uzantılı bir virüs bulaştı. Fotoğraf ve belgeleri açamıyorum. İlk zamanlar araştırmıştım fakat çözülememişti. Şu anda bu dosyaları kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Açılması için oluşturulmuş _Readme.txt dosyalarından birini açın okuyun. Muhtemelen bir cüzdan koduna 3-5 bin USD göndermenizi isteyen bir mesaj göreceksiniz. Gönderirseniz belki açar.

Merhaba, doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum. Yanlış bir yere yazıyorsam uyarın. Taşınabilir hard diskimdeki dosyalara yaklaşık 2-3 yıl önce NOLS uzantılı bir virüs bulaştı. Fotoğraf ve belgeleri açamıyorum. İlk zamanlar araştırmıştım fakat çözülememişti. Şu anda bu dosyaları kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Hocam sisteminize bulaşan bir fidye virüsü, dosyaların sadece uzantısını değiştirmiyor, kendilerini de şifreliyor. Bilinen bir çözümü yok. Bu tür virüsler çok yüksek seviyede şifreleme kullanıyorlar ve an itibarı ile yayınlanmış bir şifre anahtarı mevcut değil.

İstenilen fidye parasını ödeyerek çözen de olmuş, çözemeyen de.

Şu aşağıdaki iki program "bazen" çözebiliyorlarmış.

Data Recovery Pro review, free download

ShadowExplorer.com - About

Yeni konular

Geri
Yukarı