Noodle mı makarna mı?

Sizce noodle mı makarna mı?

• Noodle

Oy: 24 20,7%
  • Makarna

Oy: 92 79,3%

• Oy verenlerin toplamı
    116
Makarna daha lezzetli.

Yok hayır tad olarak ve çeşitlilik olarak.

Noodle'a da farklı farklı soslar katılabilir bence. Ve sınır olması çok da bir sorun teşkil etmiyor gibi. Sanki çesnisinde 1000KILO tuzu küçücük pakete sığdırmışlar gibi.

Noodle bence makarnadır hiçbir özelliği yok. Dolayısıyla makarna diyeceğim ben.

Tad olarak famfarklı yiyecekler ama.

Ben makarnacıyım.

Ben de Minecraft'cı.

Rahmetli ananem erişte yapardı, taze taze bayılırdım, kurutup kışlık koyardı yanıma, tereyağı ve lor peyniriyle oh... 2 yıl İtalyada yaşadım, makarna net.

Hazır paket noodle asla.

Taze açılmış noodle ile etiyle suyuyla 750-1000gr bir kase verirlerse arada yenebilir. En azından Rusyada soğukta fena olmuyordu acılı falan. Ama noodle aramam, etmem. Hatta evimde dolabımda 3-4 çeşit, 10-15 paket makarna bulunur, oturup sosunu da kendim yaparım, zaten yarım saatlik iş sos dediğin.

Kek günün kutlu olsun!

Noodle hem sağlıksız hem de spagettinin yanında yarışamaz bana göre. Popüler kültüre bağlıları bilemem ama.

Popüler kültür deme bana, hiç sevmem o tür şeyleri. Ancak sağlıksız olduğu doğru ama tad olarak makarna çok sade kalıyor. Noodle bir ayrı özellikle çorba şekilde.

Ben size makarna için bir tarif vereyim noodle ı bırakırsınız bence. Makarnanın üstüne bir sos yapacağız önce. Yoğurt salça kıyma. Kıymayı ayrı bir yerde kavurup salçayı da üstüne veya ayrı bir sos olarak kullanabilirsiniz. Detay isterseniz veririm.

Hatta evimde dolabımda 3-4 çeşit, 10-15 paket makarna bulunur,

Allah daha çok makarna nasip etsin kardeşim.
Bu arada ben pek makarna çeşitlerini deneyen birisi değilim maximum ketçap ve makarna. Belki kaşar falan tadı çıkabilir ama öbür türlü yok be.

Hocam pek yapacağımı düşünmüyorum. Ama siz yazın ne olur ne olmaz. Belki bir gün yaparım. Tabii zahmet olmazsa.

20 Dakikaya yazarım tam tarifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…