Tabiri caizse noodle makarnanın yandan yemişi.Sizce noodle mı yoksa makarna mı? Oy verdiyseniz, nedenlerini yazarsanız sevinirim.
Makarna çünkü makarnada da sos sınırı vs yok.Sizce noodle mı yoksa makarna mı? Oy verdiyseniz, nedenlerini yazarsanız sevinirim.
Bence noodle çünkü tadı muazzam derecede güzel. Sosları ile birleşince apayrı bir şey oluyor. Taşa toprağa atsan yenir o soslar. Sağlık açısından ne olduğunu biliyorum malum mono sodyum gulutamat. Ama yine de engelleyemem genelde kendimi hatta şu an birisini gönderdim aldırmaya.
Noodle gördüğüm en sağlıksız yiyeceklerden. Makarna candır hiçbir zararı yok+öğrenci dostu.
Makarna bir de domates soslu of of.
Tabiri caizse noodle makarnanın yandan yemişi.
Nesi daha sağlıklı ikisi de un yumurta ve su ile yapılıyor.Makarna, daha sağlıklı olduğu için.
Makarna çünkü makarnada da sos sınırı vs yok.
Nesi daha sağlıklı ikisi de un yumurta ve su ile yapılıyor.
Makarna ama normal makarna değil, şöyle bir makarna; annene acıktım diyeceksin, oda evde hiçbir şey yok diyecek, sende ona "o zaman makarna yap diyeceksin, sonra da yoğurtlu makarnanın tadını çıkaracaksın.(yoğurt bol sarımsaklı)
Biri anne mutfağında yapılıyor birini makineler yapıyor, ayrıca içinden çıkan o soslarNesi daha sağlıklı ikisi de un yumurta ve su ile yapılıyor.
Bana doktor o tarz şeyleri yasaklamıştı, yıllardır öyle şeyler yemiyorum, yenmeden durulabiliyor.Sağlıksız olduğu ve makarnaya göre ekonomik açıdan daha kötü olduğu doğru ama, o tada neler neler vermem.
Muhtemelen evet domates harika bir yiyecek çoğu yemeğe gidiyor.Yemeklerde domates sevmeyen bir ben varım sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.