Nordpass nasıldır?

Fıratt10

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün Nordpass'in deneme sürümünü indirdim. Sizce nasıldır? Kaliteli midir ve güvenilir midir?

Çok fazla rakibini inceledim, 2-3 ay önce süresi dolunca yine verdim parasını NordPass aldım. En iyisi diyemem ama arkadaşın dediği gibi:
NordVPN'e ait sanırım
Nord firması gerçekten inanılmaz bir ekip kurdu yıllar önce ve çok vizyonerler. Her geçen gün bir yenilik çıkarıyorlar. İddia ediyorum en fazla 1-2 yıl içinde herhangi bir rakibinin kullandığı tüm özellikleri içinde barındıracak.

Güvenliğe gelince hepsi aynı seviyede güvenlik kullanıyor (1-2 istisna hariç: KeePassXC inanılmaz bir güvenliğe sahip ama kullanışsız). Ancak bunu yeni geliştirilmiş bir kodlama düzeni ile yapıyorlar ve hız kazandırıyorlar. Hatta bu yeni düzeni her geçen gün Google ve Amazon kendi sistemlerine adapte ediyor.

Bilgisayar programı 2-3 haftada bir çıkış yapıyor, yeniden giriş yapman gerekiyor. Ancak bu durum Android ya da iOS cihazlarda söz konusu değil (2 yıllık tecrübem mevcut).

Özetle kesinlikle tavsiye ederim. Diğer seçenekler için makalelerimi inceleyebilir ya da ayrıca bir konu açıp etiketleyerek herhangi başka bir program hakkında soru sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı