Norm erman ne zaman piyasaya döner?

Fuat Ergin

Centipat
Herkese iyi sosyaller. Norm erman ne zaman döner? Gerçekten çok akıcı bir sesi var. Kulağı hiç rahatsız etmiyor. Böyle bir rapçi bulmak zor. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?

Norm Erman çok iyi bir abimizdir. Bornova'daki konser sonrası konuşmuştum. Maalesef her şeye laf atan insanlar olduğu için sürekli önüne taş konulmuştur. Özellikle eksik etek şarkısına atmadıkları laf kalmamıştır her ne kadar açıklama yapılsa da. Cidden çok garip insanlar var :/ Büyük ihtimalle dönmez, zor bir ihtimal.

Norm Erman gerçekten ses tonu olarak en iyi rapçi diyebileceğimiz bir rapçi.
Norm Ermanın nişanlısı Elif Özhan İnstagram'da bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafa gelen yorumda abla erman abla ne zaman müziğe dönecek yazmıştı. Elif Özhan'da 1hafta yurt dışına gideceğini, gittikten sonra müziğe geri döneceğini açıkladı. Elif Özhan gideli 3 hafta oluyor. Büyük ihtimalle 1-2 ay sonra yeni şarkı gelir. Bu bahsettiğim olayın fotoğrafını aldım. Buyurun.

Ek Açıklama 2020-08-26 162714.png

Norm Erman çok iyi bir abimizdir. Bornova'daki konser sonrası konuşmuştum. Maalesef her şeye laf atan insanlar olduğu için sürekli önüne taş konulmuştur. Özellikle eksik etek şarkısına atmadıkları laf kalmamıştır her ne kadar açıklama yapılsa da. Cidden çok garip insanlar var :/ Büyük ihtimalle dönmez, zor bir ihtimal.
Hocam size iyi bir haberim var. Yazdığım mesaja bakmanızı isterim :D.

Norm Erman gerçekten ses tonu olarak en iyi rapçi diyebileceğimiz bir rapçi.
Norm Ermanın nişanlısı Elif Özhan İnstagram'da bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafa gelen yorumda abla erman abla ne zaman müziğe dönecek yazmıştı. Elif Özhan'da 1hafta yurt dışına gideceğini, gittikten sonra müziğe geri döneceğini açıkladı. Elif Özhan gideli 3 hafta oluyor. Büyük ihtimalle 1-2 ay sonra yeni şarkı gelir. Bu bahsettiğim olayın fotoğrafını aldım. Buyurun.

Eki Görüntüle 649327

Valla bunu gördüğüm çok iyi oldu :D

Norm erman gerçekten ses tonu olarak en iyi rapçi diyebileceğimiz bir rapçi.
Norm ermanın nişanlısı Elif özhan Instagram'da bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafa gelen yorumda abla erman abla ne zaman müziğe dönecek yazmıştı. Elif özhan'da 1hafta yurt dışına gideceğini, gittikten sonra müziğe geri döneceğini açıkladı. Elif özhan gideli 3 hafta oluyor. Büyük ihtimalle 1-2 ay sonra yeni şarkı gelir. Bu bahsettiğim olayın fotoğrafını aldım. Buyurun.

Eki Görüntüle 649327

Norm erman çok iyi bir abimizdir. Bornova'daki konser sonrası konuşmuştum. Maalesef her şeye laf atan insanlar olduğu için sürekli önüne taş konulmuştur. Özellikle eksik etek şarkısına atmadıkları laf kalmamıştır her ne kadar açıklama yapılsa da. Cidden çok garip insanlar var :/ büyük ihtimalle dönmez, zor bir ihtimal.

Bırakalı 8 sene oluyor ama belki döner, kendisinden başka kimse bilemez.
İnşallah döner :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı