Fuat Ergin
Centipat
Herkese iyi sosyaller. Norm erman ne zaman döner? Gerçekten çok akıcı bir sesi var. Kulağı hiç rahatsız etmiyor. Böyle bir rapçi bulmak zor. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?
Hocam size iyi bir haberim var. Yazdığım mesaja bakmanızı isterimNorm Erman çok iyi bir abimizdir. Bornova'daki konser sonrası konuşmuştum. Maalesef her şeye laf atan insanlar olduğu için sürekli önüne taş konulmuştur. Özellikle eksik etek şarkısına atmadıkları laf kalmamıştır her ne kadar açıklama yapılsa da. Cidden çok garip insanlar var :/ Büyük ihtimalle dönmez, zor bir ihtimal.
Lütfen bilgisi olan konuşsun. @326001 mesajı eğer doğruysa bilgi olabiliyormuş.Durun bi' sorup geleyim. Gereksiz bir konu. Bunu nasıl bilebiliriz ki?
Kanıt olarak bu var hocam. Dediğim doğru yani.Lütfen bilgisi olan konuşsun. @326001 mesajı eğer doğruysa bilgi olabiliyormuş.
Valla bunu gördüğüm çok iyi olduNorm Erman gerçekten ses tonu olarak en iyi rapçi diyebileceğimiz bir rapçi.
Norm Ermanın nişanlısı Elif Özhan İnstagram'da bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafa gelen yorumda abla erman abla ne zaman müziğe dönecek yazmıştı. Elif Özhan'da 1hafta yurt dışına gideceğini, gittikten sonra müziğe geri döneceğini açıkladı. Elif Özhan gideli 3 hafta oluyor. Büyük ihtimalle 1-2 ay sonra yeni şarkı gelir. Bu bahsettiğim olayın fotoğrafını aldım. Buyurun.
Eki Görüntüle 649327
Hocam size iyi bir haberim var. Yazdığım mesaja bakmanızı isterim.
Norm erman gerçekten ses tonu olarak en iyi rapçi diyebileceğimiz bir rapçi.
Norm ermanın nişanlısı Elif özhan Instagram'da bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafa gelen yorumda abla erman abla ne zaman müziğe dönecek yazmıştı. Elif özhan'da 1hafta yurt dışına gideceğini, gittikten sonra müziğe geri döneceğini açıkladı. Elif özhan gideli 3 hafta oluyor. Büyük ihtimalle 1-2 ay sonra yeni şarkı gelir. Bu bahsettiğim olayın fotoğrafını aldım. Buyurun.
Eki Görüntüle 649327
Hocam size iyi bir haberim var. Yazdığım mesaja bakmanızı isterim.
Norm erman çok iyi bir abimizdir. Bornova'daki konser sonrası konuşmuştum. Maalesef her şeye laf atan insanlar olduğu için sürekli önüne taş konulmuştur. Özellikle eksik etek şarkısına atmadıkları laf kalmamıştır her ne kadar açıklama yapılsa da. Cidden çok garip insanlar var :/ büyük ihtimalle dönmez, zor bir ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.