Çözüldü Normal Dizüstü PC vs Setli Gaming laptop

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Set, Düz?

• Set

Oy: 8 23,5%
  • Düz

Oy: 26 76,5%

• Oy verenlerin toplamı
    34
  • Anket kapandı .
8 GB RAM artık çoğu oyunlara yetiyor diye biliyorum tabii fazla oynayacaksan 1. si daha faydalı olur ben 2. yi alırdım ama.

Yok hocam artık 16 GB RAM dönemi başlıyor yakında 32'ye de çıkar. Artık 8 GB RAM çoğu oyun için yetersiz kalıyor maalesef.

Yok hocam artık 16 GB RAM dönemi başlıyor yakında 32'ye de çıkar. Artık 8 GB RAM çoğu oyun için yetersiz kalıyor maalesef.

Bu zaten 16 GB zaten? Ve ben güncel oyunları oy-na-mı-yo-rum. Klasik oyunlar, CS valo GTA 5 öyle şeyler

1601364482101.png

İdare ediyoruz. :D

Bu zaten 16 GB zaten? Ve ben güncel oyunları oy-na-mı-yo-rum. Klasik oyunlar, CS valo GTA 5 öyle şeyler

Bana böyle bir açıklama yapmana gerek yok. Ben sana veya attığın PC'lere bir şey demedim. Arkadaşın dediğine açıklık getirdim. Bir de aralara "-" falan koymuşsun. Önce anla sonra ne yazıyorsan yaz.

Bulamayanlar var be hocam. Umarım daha iyisi nasip olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı