Norton Security Premium alınır mı?

muhammed05

Centipat
2080 Super i7 9700K bir sistem almayı planlıyorum bilgisayarın başına bir şey gelmesin diye antivürüs arıyorum bu antivürüs nasıldır önerebilceğiniz antivürüs var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorken, Kaspersky kullanmıştım. Yaklaşık 3 senedir Windows Defender bile kapalı ve bir tane virüs girmedi. Meraktan senede bir tarama yapıyorum yine de. Dikkatli iseniz her şey yeterli gelir. Korsan yazılım kullanmıyor, bilindik sitelere giriyor ve şüpheli bağlantılara tıklamıyor iseniz Windows Defender yeterli gelecektir. Son zamanlarda tüm testlerden bile geçen bir programa dönüştü. Belki, bazı paralı programlardan daha iyi olabilir.

Tek kişi kullanacaksan, Standart sürümü yeterlidir.
Norton versiyonlar birden fazla kullanıcı, VPN ve bulut depolama sunuyor. Tüm sürümlerin koruması aynı.
Defender tek başına yetersiz yani Norton, Kaspersky gibi alternatiflerden birini kurmanızı öneririm.

Ücretsiz ve iyi koruma sağlayan Kaspersky Security Cloud'u öneririm.

Av-test.org sitesine göre Windows Defender koruma konusunda tam not almış. Ama ben yıllardır Norton kullanmaya alıştığım için şu anda da Norton Security kullanıyorum. Gerçekten çok iyi koruyor ve canlı destek konusunda inanılmaz iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…