Norton Security Premium ücretsiz!

Site lisansı veriyor olabilir fakat bu lisansın nereye bağlı olduğu, bir ağa dahil olup olmadığı bilinmiyor.

Lisansı aldıktan sonra ilgili uygulamayı Norton'dan indirip kayıt etmeyi deneyin, onun haricinde bu tip sitelerden indirmeyi pek sağlıklı bulmuyorum.

Uygulamayı indirdiğim zaman direkt lisans aktifleşti.
 
Uygulamayı indirdiğim zaman direkt lisans aktifleşti.
Pakete gömülü o halde? Lisansı ayrı olarak vermiyor mu? Gereksiz zahmete girmişler bana kalırsa, tuhaf.

Lisansın detaylarında çoklu cihaz belirtiliyor mu? Eğer öyleyse güzel bir legal botnetimsi ağ kurmuşlar derim.
 
@Dutchman uygulamayı sildim, bakmadım ama oturum açmadan lisans aktifleşti direkt. İlk başta giriş istedi, girdim. Daha sonra güncelledi kendini bayağı bir şey oldu. Sonra ana menü değişti. Yeniden başlattım. Daha sonra tekrar güncelleme geldi, tekrar güncelledim. Giriş yapmış görünmüyordum ve 90 günlük lisans gözüküyordu. Norton'u yüklerken yanında sitenin aynı isminde küçük bir uygulama yüklendi, onu da sildim Revo Uninstaller ile. Galiba 10 device yazıyordu, tam dikkat etmedim.
 
Galiba 10 device yazıyordu
Kritik bir sayı değil ama hoş değil bu. Kurumsal çözümlerdeki uzaktan erişim modüllerinin riski geldi aklıma. Gece gece paranoyaklaşıyor da olabilirim bilemiyorum, fakat çoklu cihaz lisansı her zaman riskli, özellikle ana makine lisansına sahip değilseniz.
 
Fakat çoklu cihaz lisansı.
Hocam bu konuda ki lisans çoklu cihaz lisansı mı?
 
@Dutchman ne yapmamı önerirsiniz? Gayet normal Norton'a benziyordu. Kaldırırken falan zorluk çıkarmadı. Norton'un Türkçe dil desteği var mıydı? İndirdiğim zaman gözükmüyordu dil değiştirme yeri.
Orijinal Norton'dur zaten. Lisans türü önemli. Kaldırdıktan sonra sorun yok. Dediğim tamamen teori, kendim indirip kurmadan net bir şey söyleyemem.
Hocam bu konuda ki lisans çoklu cihaz lisansı mı?
2020 lisansı o, türü hakkında bilgim yok denemedim. Bu tarz lisansları elle girip ilgili ürünün hesabından kontrol etmek daha sağlıklı.
 
Hocam bu konuda lisans çoklu cihaz lisansı mı?

Hiç bakmadım ancak deneme lisansı o.
İlk zaman ekran görüntüsü, şimdi o sayfa böyle çıkmıyor:

1656893811038.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı