Not alırken Uçlu kalem vs Tükenmez kalem

Hangisinde daha rahat yazarsanız. Ben hızlı kuruyan jel kalem tercih ediyorum. Kurşun kalem bulaşma yapıyor. Tamamen kişisel alışkanlıklarınız ile alakalı.

Önemli olan yazının güzel olması yazın güzel olursa en kötü kalemle bile göz şenlendiren notlar alırsın. Ben çoğu zaman eski kafa kurşun kalem kullanırım ama 2 yıl içinde falan çok hafif dağılır. Ben sorun etmem diyorsan kurşun kalem - uçlu kalem kullanabilirsin, estetik açıdan düşünüyorsan tükenmez tercih edebilirsin tamamen ne istediğine kalmış.

Yazıp silme olacaksa tabi ki kurşun ya da uçlu kalem kullanmalısınız. Sorunun mantığını anlamakta zorlandım biraz.

Hangisinde daha rahat yazarsanız. Ben hızlı kuruyan jel kalem tercih ediyorum. Kurşun kalem bulaşma yapıyor. Tamamen kişisel alışkanlıklarınız ile alakalı.
Kalem takıntısı olan tanıdıklarıma Sharpie S-Gel hediye ediyorum. Jel kalem kullanıyorsanız kesinlikle bakmanız gereken bir ürün. Malzeme kalitesi olsun mürekkep rengi ve tokluğu olsun hele o kağıdın üzerindeki kayışı...

Kalem takıntısı olan tanıdıklarıma Sharpie S-Gel hediye ediyorum. Jel kalem kullanıyorsanız kesinlikle bakmanız gereken bir ürün. Malzeme kalitesi olsun mürekkep rengi ve tokluğu olsun hele o kağıdın üzerindeki kayışı...

Bende de o kalemden var, hayatıma hiç kimseden o kadar zevk almadım. S-gel kalem rüyalarıma bile giriyor.

Teşekkür ederim. Çok fazla kalem tükettiğim için bana göre f/p olan Uniball UMN-207 kullanıyorum. Senelik tüketimim için geçenlerde 30 tane satın aldım :)

Bu arada Scrikss Z5 Speed de önerebilirim ancak sahtesi çok fazla türedi. Online almamak lazım.

Teşekkür ederim. Çok fazla kalem tükettiğim için bana göre f/p olan Uniball UMN-207 kullanıyorum. Senelik tüketimim için geçenlerde 30 tane satın aldım :)

Bu arada Scrikss Z5 Speed de önerebilirim ancak sahtesi çok fazla türedi. Online almamak lazım.
Güzel kalem ama tasarımı kötü ve malzeme kalitesi iyi hissettirmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı