Not alma ve soru çözümü için tablet önerisi

Makaleler
7
Bütçem maksimum 8 bin civarı. İyi bir kalemi olması; not alırken, soru çözerken, YouTube videosu izlerken donmaması 1. önceliğim. Samsung Tab S6 Lite nasıldır? Başka öneriniz var mı?

Bütçem maksimum 8 bin civarı. İyi bir kalemi olması; not alırken, soru çözerken, YouTube videosu izlerken donmaması 1. önceliğim. Samsung Tab S6 Lite nasıldır? Başka öneriniz var mı?
Bu bütçeye güzel bir cihaz. Ama size önerim bütçe artarsa Huawei olacaktır. İsterseniz Poco Pad ve Redmi Pad modelleri de var. Ama onlarda kalemi type c kablo ile bağlıyorsunuz.

Samsung s serileri iyidir kalem ile kullanım için.
4 GB RAM çok sorun çıkarır mı? 100 sayfa düşük boyut PDF üzerinde yazı yazmak ile aynı anda video izlemek gibi işlemler yapacağım. Bana yalnızca 1 sene için not tutma, video izleme, soru çözme için lazım. Bunlarda sıkıntı yaşatmaması, uzun notları açabilmesi VS. önemli.

S6 lite güzel bir cihaz 3 yıldır kullanılıyor bir sıkıntı çıkmadı.

Son düzenleme:
Poco Pad bütçemi aşıyor. Remi Pad olabilir ancak onların kalem desteği yok diye duymuştum?
Var hocam. Biraz daha küçük olsun derseniz Huawei de alabilirsiniz. İşlemcisi çok güzel. Kalemi güzel sensörleri vb. Apple Pencil 2 ile aralarında fark yok neredeyse. Ancak tak tak ses çıkarıyor ekrana dokundukça. Apple pencilde de durum aynı. Samsung kalem ucu ise kauçuk ve daha ince. Not için daha iyi duruyor.

Yeter hocam. 3/32 Samsung Tab A 2018 model tabeletimle 300 sayfa 150 170mb pdf dosyası açıkken video izleyebiliyorum yarım ekranda.

Atabilir misiniz TR'den ben bulamadım da?
Yeter hocam. 3/32 Samsung Tab A 2018 model tabeletimle 300 sayfa 150 170mb pdf dosyası açıkken video izleyebiliyorum yarım ekranda.
Oh içim rahatladı biraz. Dediğim gibi oyun cart curt değil sadece not alma ve video izlemeye yetmesi önemli benim için.

@Atakan K @DirtyBlue Lenovo Tab P11 Gen 2 falan nasıl hocam? 7000'e varmış. Kalem ile de geliyor.

Son düzenleme:
İçinden 1 tane de yedek uç çıkıyor. Kalem iki ucu da type c olan kabloyla bağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…